Ne brinite se, nisu oni pogresili...to su chisti prevaranti...JEdnom je isto tako bilo "matematicko pitanje". Odradio sam SVE moguce varijacije na temu, moze 4-5 vrednosti da se dobije, u slucaju da se "protumaci na drugi nacin". 20ak ljudi koji su se javljali su rekli tih 4-5 vrednosti, da bi na kraju voditeljka rekla: I OVAJ PUT NEMAMO TACAN ODGOVOR!!!! Drugim rechima, masa ljudi je rekla tacan odgovor, oni su rekli da nije, idemo dalje da uzimamo pare...Mnogo bezobraznija varijanta nego da daju tacan odgovor.
Jos smesnija je fora sa npr "musko ime, pocetno slovo M krajnje O, josh neko u sredini. Fazon, ima takvih 10 imena. Ljudi se jave, i kazu tih 10 imena. Kako neko kaze ime, voditelj KRIZA ime sa papira, STO SE JASNO VIDI. Ili onom poslednjem, koji kaze poslednje ime daju svotu novca, ili kazu NISMO IMALI TACAN ODGOVOR.
Treca stvar...Imao sam ortaka koji je radio u reziji...Nudio mi je da 50% svote dam njemu, on mi kaze koji je tacan odgovor, a ja da zovem...Lik se opario zesce, kaze "zvaces 10-20 puta...potrosices 1000 dinara na zvanje. Dobijas 20 000...Tebi 10, meni 10". Nisam mu verovao, dok mi u toku kviza nije pozvao kolegu da mu kaze tacan odgovor na sledece pitanje...
Takvi kvizovi sluze za starije gospodje koje gledaju grand i decu koju su vaspitale te starije gospodje...
Ako vam je dosadno, mozemo da snimamo neke emisije, i malo tuzimo, owoono