Šta je novo?

NVidia BADABOOM Media Converted

• Začetnik teme Začetnik teme yooyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
ne lazu 🙂

Znam da ne lazu... moj laptop je transkodirao MPEG2 720x576 u x264 profil za iPod (320x240) oko 90fps (imam Quadro 1600M).

jel znas koliko kosta software?

krs meni brlja u encodiranju....... a cujem i kvalitet nije neki.. mozda za godinu/dve kad se skontaju

na zalost, ne radi sa mojom grafickom, ne moze ni da se pokrene 🙁 (7800GS)

Nisam video da ima opciju za iskljucivanje GPU pa sam uporedio sa TMPGenc Xpress. Uzeo sam trailer za X-men, stavio ista podesavanja u oba programa 720p MOV > 720p MP4 H264 2500kbps bitrate, Badaboom je bio skoro pa 4 puta brzi ali je ipak kvalitet za nijansu losiji.
TMPGenc takodje ima podrsku za CUDA ali je to vrlo traljavo, pre svega radi sporije nego CPU only, a izlazni fajl ne valja nista....

Poslednja izmena:
TMPGenc ako mu se svidi ulazni i izlazni format tek tada koristi cudu+cpu i ne brlja... mislim da jos vremena treba proci da softwerasi srede podrsku za cudu, za sada je ona jako losa... (puna bagova)

um... Yooyo... može jedno pitanje? Meni BBoom resetuje komp kad ga pokrenem... Sve uvek radi savršeno normalno, osim ove aplikacije. Bukvalno reset sistema!

um... Yooyo... može jedno pitanje? Meni BBoom resetuje komp kad ga pokrenem... Sve uvek radi savršeno normalno, osim ove aplikacije. Bukvalno reset sistema!

hmmm izgleda to ima veze sa cudom... jer se meni isto desilo jednom sa tmpg 4.0 express-om, a to mi se do sad nikad nije desilo od kad koristim Vistu (pa skoro godinu dana)

Ja sam to probao samo pod XP-om... Imam samo WHQL NVIDIA drajvere, PureVideo HD i skinuo sam Badaboom. Ne znam sta bi moglo da zeza...

ufff.. neznam zasto ti zabija masinu.. si pogledao event viewer? mora da negde ima nesto zapisano.

Skinuo sam patch za Power Director koji donosi podrsku za CUDA, bezveze probao xvid=>mpeg4 avc i vise nego duplo bolje vreme, fino 🙂 Iz nekog razloga kada se za izlazni format izabere mpeg2 gpu akceleracija nije dostupna, izgleda da ne radi na nv, ali radi na crvenima http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/5622.page#21973

Poslednja izmena:
ufff.. neznam zasto ti zabija masinu.. si pogledao event viewer? mora da negde ima nesto zapisano.

na to uvek zaboravim... pogledaću pa ću ti reći. samo prvo moram da enejblujem taj servis 😀

Nazad
Vrh Dno