Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Imam sledeci problem, koji ranije nisam imao, a sad ga eto imam. Naime, racunar nece da mi prodje onaj deo kada ubacim butabilni disk u drajv, npr. Windows instalaciju, pa kad resetujem racunar, onda pise ono "Press any key to boot..." i sada ako ja ne presujem nijedan ki, trebalo bi da se nastavi podizanje Windowsa. E kod mene nece, vec mi ispise ntldr missing press ctr+alt+del to restart. Cim izvadim disk i resetujem Windows se podigne normalno. Malo mi je nelogicno ntldr is missing a ovamo bez diska se dize normalno. Ovo mi smeta jer pokusavam da instaliram Vistu i instalira se ok sve do dela kada treba da se resetuje i da prodje ovaj "Press any key..." deo, i tu stane. Imam ovaj problem odavno, ali ne oduvek jer sam milion puta samo na ovom racunaru instalirao XP i nikada mi nije tu kocilo, ali mi se ovo desavalo i pre nekih 6-7 meseci kada sam zadnji put pokusavao da instaliram Vistu.
Imam dva diska od po 250GB sata2 i jedan IDE 80GB, na koji inace i pokusavam da instaliram Vistu. Ima li neko neku ideju?
Imam dva diska od po 250GB sata2 i jedan IDE 80GB, na koji inace i pokusavam da instaliram Vistu. Ima li neko neku ideju?