DuleC, cena za LBP je visoka (a i moje saznanje kaže da ga tamo više nema), jer su to stigle neke stra zalihe ko zna odakle. Ultra brzo se razgrabilo, jer ako nastaviš da popunjavaš tabelu, videćeš da se na 13k din sudaraju i da posle 12500 kopija, LBP2900 dolazi u prednost i ostvlja novajliju...
Većinu LBP2900 su pokupovali ljudi koji već imaju više istih/sličnih štampača, pa uvek imaju rezervne tonere.
Za po kući, uzmeš ono što je dostupno, a ne da prevrneš grad za starim modelom.
Ma jeste, nabudžili su cenu...a otkud ti znaš gde sam ga našao?Ako misliš na PobedaPobeda
, oni nemaju.
Uzeo bih Canon LBP-3010, ali je za njega situacija sledeća: Cena 7000 minimum, početni toner 700 strana, recikliran 1500 strana, cena reciklaže u NSu 2350 BEZ čipa, 2800 sa čipom :zgran:. Znači mene to zadovoljstvo izađe 2350/1500=1,57 din/str, a ti gore reče za Canon 0,7 din/str, što mu dođe duplo.
Tako da tražim ako ima neko bolje rešenje![]()
Treba da napunim toner za ML-1710. Ko se bavi reciklazom neka mi posalje poruku kolika je cena, koliko strana se moze odstampati i gde se nalazi radnja.
Kakav je Samsung ML-2240 i kakva je situacija sa reciklazom njegovog tonera?
Pazi,ja trenutno koristim HP-ovu memoriju 16mb, 70 ns latenicja,72pina naravno i non parity.Radi testa sam stavljao jos dve memorije od po 8mb iz nekog p1 racunara i to je radilo bez problema.E sad kakve memorije ti imas i zasto ih ne cita ne bih znao.Pitanje za ASTMARIJA ???
Dobio sam HP4 i to sa 4Mb memorije.Radoznao, otvorio sam vratanca za memoriju i video da ima memoriju samo u jednom slotu i to u cetvrtom/ Kad sam je izvadio pokazao je samo 2 Mb.
Posto imam petnaestak 72pinskih memorija/starih/ubacivao sam ih jednu po jednu na sve moguce nacine /isa njegovom i bez/ i sa dve je pokazao error a ostale uopste ne konstatuje , prijavljuje samo svoju. Za neke znam da su potpuno ispravne '
/radile su/ ali im neznam velicinu jedino znam da nisu preko 8 Mb.
Znas li mozda u cemu je kvaka????
pozdrav
Larryson
Ako nije odgovarajuca izbacice ti gresku pri ukljucivanju stampaca.Ako je ok,stampac ce se normalno ukljuciti.Zatim odstampaj configuraciju sa stampaca i pogledaj da li je povecao kolicinu memorije.Nisam prometio da ima veze u koji slot stavljas.ZA ASTMARIa
Pretpostavljam da nije vazan slot u koji se ubacuje memorija /ova sa kojom sam ga dobio je
u cetvrtom/ i da ona mora , ako je ok da se odmah prijavi?!
U svakom slucaju hvala , kad nabavim neke probacu i dalje , pa kad ubodem ,ubodem....
pozdrav Larryson
Nisam cuo da ih ovde neko direktno proizvodi vec se uglavnom uvoze kineske u delovima.pozdrav kolegama, moja firma se isto bavi reciklazom (u 2008 smo imali preko 5000 uspesnih reciklaza), inace sam iz Struge Makedonija, interesuje me dali u Srbiji postoje prazne kasete za kupiti, ili je isto kao kod nas, otkup vec koriscenih.
Bio bi zahvalan na odgovoru
Nisam cuo da ih ovde neko direktno proizvodi vec se uglavnom uvoze kineske u delovima.
jel to neko prodaje ???
pitanjce,
uzeo bih samsung 315, deluje jako fino za 150evra.
da li je moguce reciklirati ovaj stamac?
i ako nije, osudjen sam na to da placam svaki toner 3000 dinara, a 4x3=12000...nije malo.
a 14000 kosta ceo stamac.
sta mislite?
Kako stoji sa reciklazom?Vidim da je 1600 dosta problematican u poslednje vreme,da retko izdrzi vise od 1-2 reciklaze,pa onda cuveni problem sa ostavljanjem pozadine....Kupi HP 1215 laser u boji. Reciklaža 1.500,00 sa zamenom čipa i valjka po potrebi (jedna boja). Po meni mnogo bolji izbor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari