Šta je novo?

Micro SD kartica 8 GB

• Začetnik teme Začetnik teme Stator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stator

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
650
Konkretno za nokiju, trazio sam na par mesta ali imaju modele samo do 4 GB.

Viphouse,iza skupstine,imaju Transcend microSD od 8GB,i to 2 varijante,1.sa adapterom,2.sa USB citacem.Ja sam uzeo varijantu br.2,platio ~2700din i vrlo sam zadovoljan.

Samo ne uzimaj Kingston. Da neko ne bi pitao "zašto?" - zato.

Imas u bilo kom shop-u Pakomovom, ComTrade-ovom ili Win WIn.

Viphouse,iza skupstine,imaju Transcend microSD od 8GB,i to 2 varijante,1.sa adapterom,2.sa USB citacem.Ja sam uzeo varijantu br.2,platio ~2700din i vrlo sam zadovoljan.
hvala za info,i mene je zanimalo 😉

Da li mobilni bolje radi sa karticom veceg ili manjeg kapaciteta? Konkretno model E51. Hteo sam da kupim transcdent od 4 giga, ali trenutno imaju samo od 8 ili 1gb.

ima jedna extra, mala prodavnica blizu ets nikola tesla. ne znam kako se zove. nalazi se na cosku kraljice natalije i balkanske, odmah ispod prodavnice patika(sa leve strane ako idete na dole).
tamo imaju te stvari za smesne pare. nisu uvek bogato snabdeveni ali cesto imaju dobar izbor.

Ta mala prodadvnica je Pacom, osim ako se nije promenio vlasnik radnje u poslednjih mesec-dva.

Koliku i u kom uredjaju? Ja sam promenio 2 od 4 GB u Nokiji 6120c jer nisu htele da rade kako treba, a onda sam i posle čitao da Kingston kartice prave problem i drugima, dok ostali proizvodjači uglavnom ne.

Poslednja izmena:
Kingston 4Gb u Nokia E51 radi skoro dve godine savršeno kod mene.

Kingston 1GB MicroSD, преко 2 године користим у Nokia 3250.

Kingston od 2 giga microSD savrsheno radi i kod mene preko 2 godine

Ta mala prodadvnica je Pacom, osim ako se nije promenio vlasnik radnje u poslednjih mesec-dva.

ma ne pakom. jos na dole. ova ima staklena klizna vrata...

Koliku i u kom uredjaju? Ja sam promenio 2 od 4 GB u Nokiji 6120c jer nisu htele da rade kako treba, a onda sam i posle čitao da Kingston kartice prave problem i drugima, dok ostali proizvodjači uglavnom ne.

ja koristim 6120c i bio sam ubedjen telefon podrzava max 2gb karticu. odnosno da je to max za koji nokia moze da garantuje normalan rad telefona. zato sam i kupio bas od 2gb(kingston). nijedan problem. extra radi od kada sam je kupio. mozda imas probleme zato sto je kartica veca nego sto bi trebalo. probaj i neku drugu karticu od 4gb

Nazad
Vrh Dno