Šta je novo?

Logitech Web kamere-koju kupiti?

Dany

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
310
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600X
Matična ploča
MSI B450M Mortar MAX
RAM
Corsair 3200 MHz 16GB DDR4
GPU
Sapphire RX 570 Nitro+ 8GB
Storage
NVMe Samsung EVO 970 1TB, SSD Samsung 860 EVO 480 GB, SSD Samsung 840 EVO 120 GB
PSU
NZXT E650
Kućište
NZXT H400
Monitor
Dell UltraSharp U2722DE
Miš & tastatura
Logitech G502 Lightspeed, Logitech G513 Carbon
Ostale periferije
Asus RT-AX58U ruter
Laptop
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8 gen
Mobilni telefon
Samsung S23 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Watch 6
Pozz,

Nisam bas primetio da ovde na forumu ima detaljnijih opisa iskustava sa Logitech kamericama.

Planiram kupovinu Logitech web kamerice pa je izbor pao na 3-4 modela:
1. Logitech QuickCam S7500
2. Logitech QuickCam S5500
3. Logitech QuickCam Communication Deluxe
4. Logitech QuickCam Sphere

Koliko vidim, cene su razlicite, do sada je izbor pao na S7500, ima sjajnu sliku i performanse, S5500 je vidno losija. Za Deluxe su mi rekli da je takodje sjajna kamerica...

Namena kamerice-za video komunikaciju iskljucivo.

Da li ima onih koji koriste meki od modela i kakva su iskustva.

Pozz,

Nisam bas primetio da ovde na forumu ima detaljnijih opisa iskustava sa Logitech kamericama.

Planiram kupovinu Logitech web kamerice pa je izbor pao na 3-4 modela:
1. Logitech QuickCam S7500
2. Logitech QuickCam S5500
3. Logitech QuickCam Communication Deluxe
4. Logitech QuickCam Sphere

Koliko vidim, cene su razlicite, do sada je izbor pao na S7500, ima sjajnu sliku i performanse, S5500 je vidno losija. Za Deluxe su mi rekli da je takodje sjajna kamerica...

Namena kamerice-za video komunikaciju iskljucivo.

Da li ima onih koji koriste meki od modela i kakva su iskustva.

ja imam model Logitech QuickCam S5500, koristim je vec dva meseca i mogu ti reci da sam prezadovoljan. slika nocu je cista, jasna, bez ikakvih sumova. meni je nocu sve pogaseno i samo imam svetlost od monitora i stvarno je slika super. kamerica je extra za te pare i stvarno dosta mnogo pruza. ja mislim da ne treba u opste da bacas pare na ove skuplje modele. i ja sam se dosta dvoumio oko kamerica i na kraju uzeo ovaj model i prezadovoljan sam sa njime. ;)
pozz

Hvala na odgovoru, ipak sam kupio Logy S7500.

Prvi utisci su odlicni, boje savrsene u svim uslovima, ton odlican, snimanje videa takodje.
Moguce je praviti slike do 5Mpix (softverski) kao i u HD formatu (960x720) koje izgledaju zaista odlicno. Softver jednostavan za instalaciju i lak za koriscenje.

Probacu jos par dana pa cu javiti utiske.

nema na cemu.
ja sam isto hteo da uzmem taj model ali mi se bas nije davalo toliko para za kamericu, mnogo je. ona je isti model ko ova moja, samo sto je razlika sto ta tvoja ima stakleno socivo. :D
i sa mojom je isto moguce praviti slike do 5MP. :d
mada nisi se nimalo zeznuo videces i sam. ;) ja sam sa ovom mojom prezadovoljan i ti ces isto biti... :D
pozz

Poslednja izmena:
Vrh Dno