zna li neko kako bi mi ako bi mogao radi dawn of war 2 na ovoj konf.:dual core 3.2 gh,,nvidia 8400gs 512 mb ddr2,,,2 gb ddr2 rama,,asus p5dl2 ploca ???bi li mogla ici ako da kako??????![]()
Jel uspeo neko da pokrene Ultra opcije za grafiku?
Posle patch-a treba da se u shortcut-u za DoW2.exe doda parametar –disable32bitcheck,problem je sto mi igru ne starujemo preko exe-a![]()
Jel neko ima resenje?
Jedna stvar mi je samo nejasna - da li je moguce da u toku same igre ne postoji opcija za save?...
Да се ја питам направио би кампању двоструко дужуса мисијама на свемиском бродовима, на линијама фронта, на снежним и пешчаним мапама, ех толико ствари фали
А и убацио би и оклопна возила у сингл, зашто су их изоставили само они знају :S:
Da se ja pitam sve to sto si naveo i jos mnogo toga bih ubacio u expansion-ima,kojih treba da ima,da se ja pitam,barem 7![]()
Да се ја питам направио би кампању двоструко дужуса мисијама на свемиском бродовима, на линијама фронта, на снежним и пешчаним мапама, ех толико ствари фали
А и убацио би и оклопна возила у сингл, зашто су их изоставили само они знају :S:
Postoji resenje - igraj Starcraft![]()
vec u junu?
Играћу двојку, кац сам прешао већ двапут са све експанзијом ,)
vec u junu?
Samo dvaput? Pa to nije geeky uopste... :d
Ja originalni SC ako nisam opleo 20 puta, nisam ni jednom... No dobro, ipak treba biti umeren, a kad je SC u pitanju, ja sam sve, samo ne umeren...![]()
Jos se mucim sa instalacijom..pomagajte ljudi ako boga znate.Znaci skinuo sam 36 rara od po 200mb i odzipovao.Sta dalje? u onom uputstvu pise :
1.Edit INSTALL_DOW2.bat
set SRC="D:\Downloads\DoW2\Dawn of War II_disk1.sim" Way to file SIM
set DST="c:\DoW2" Way Unrar
2.Save and enter INSTALL_DOW2.bat
3.Copy all files from Folder "loader" to game
4.Change address SteamClientDll in file rev.ini on your
5.Click Loader and Play!
Gde gresim?
Jos se mucim sa instalacijom..pomagajte ljudi ako boga znate.Znaci skinuo sam 36 rara od po 200mb i odzipovao.Sta dalje? u onom uputstvu pise :
1.Edit INSTALL_DOW2.bat
set SRC="D:\Downloads\DoW2\Dawn of War II_disk1.sim" Way to file SIM
set DST="c:\DoW2" Way Unrar
2.Save and enter INSTALL_DOW2.bat
3.Copy all files from Folder "loader" to game
4.Change address SteamClientDll in file rev.ini on your
5.Click Loader and Play!
Gde gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari