Šta je novo?

Warhammer 40,000 : Dawn of War II

meni se licno od cele igre najvise svidja cinematic,licno vise volim da se grade zgrade a ne samo upgrade glavne i tako shtancaj vojsku

Treci put skidam ovu igru.Prvi put sam skinuo sa nekim virusom,drugi put bez rar sifre za sifru je trebalo pozivati neki broj inostranstvo pitaj boga odakle tako da nisam smeo zvati.Treci put sam skinuo poceo instalaciju,instalirao sam steam,registrovao account poceo instalaciju i trazi mi product code koga nigde ne mogu pronaci.Drustvo Ima li ko da mi pomogne oko ove instalacije.plsss:wave::wave:

zna li neko kako bi mi ako bi mogao radi dawn of war 2 na ovoj konf.:dual core 3.2 gh,,nvidia 8400gs 512 mb ddr2,,,2 gb ddr2 rama,,asus p5dl2 ploca ???bi li mogla ici ako da kako??????:)

zna li neko kako bi mi ako bi mogao radi dawn of war 2 na ovoj konf.:dual core 3.2 gh,,nvidia 8400gs 512 mb ddr2,,,2 gb ddr2 rama,,asus p5dl2 ploca ???bi li mogla ici ako da kako??????:)

Radice pristojno na low/medium podesavanjima, naravno bez AA. :)

Jel uspeo neko da pokrene Ultra opcije za grafiku?

Posle patch-a treba da se u shortcut-u za DoW2.exe doda parametar –disable32bitcheck,problem je sto mi igru ne starujemo preko exe-a :)
Jel neko ima resenje?

Jel uspeo neko da pokrene Ultra opcije za grafiku?

Posle patch-a treba da se u shortcut-u za DoW2.exe doda parametar –disable32bitcheck,problem je sto mi igru ne starujemo preko exe-a :)
Jel neko ima resenje?

Ako pokrećeš igru preko loader-a treba da dodaš u rev.ini tu komandu pa će na kraju da izgleda ovako
ProcName=dow2.exe -disable32bitcheck

@Alex: hvala,radi. Nisam detaljnije ispitivao dal ima razlika,za sad jedino sto sam primetio da je malo pocela da stuca. :)

Znaci,kako me iznervira igra u trenutku..U spojleru je opis kraja..

Pojavi mi se misija "The Last Stand",naznacena kao Special Mission..Reko' ajd da odigram,nije los skafander za Cyrusa,moze biti od koristi..Odigram,relativno laka misija,malo odbrana,na kraju ubijem zverku veoma lako,kad ono kraj igre..WTF?!Ostalo mi jos dosta opcionalnih misija koje sam cuvao da igram natenane..Znaci,kraj je veoma glup,Hives su poceli da gube,bla bla,ali sta se zbilo sa Orcima?Kapiram ja da su se oni tokom kampanje izgubili,tj da su oslabili i tako to..Ali,npr ja i dalje imam 2 misije protiv Orka,koje nisam presao,ostavljajuci ih za kasnije namerno..I sta sad,zavrsih,odradih ovu tzv specijalku,i toliko?Tj,igra pamti sada 2 save-a,jedan pre i jedan posle specijalne misije..Blah,bedak:/

Ma jel' ti čitaš nekad šta piše u opisu misije?
Ako se dobro sećam masnim slovima piše da ta misija završava kampanju.

Ne,ne citam..Naravno da citam,masnim slovima pise nesto u fazonu da je to jedan od konacnih udaraca Hivesima..Tako nesto pisalo je ranije za jos jednu misiju,zato sam i krenuo odmah da je odigram..Sta je tu je,mogu da nastavim i dalje da igram,al nekako mi glupo sad..

Jao ljudi al' je ovo dobro! Zaista retko kada imam priliku da kazem da je nastavak prevazisao vrsni original, ali u ovom slucaju se upravo to desilo! Posle hladnog tusa koji bio Red Alert 3, ovo dodje kao hot tub sa extra zenskom. :d Svaka cast Relicu na maestralno obavljenom poslu. There is still hope for video games! :happy:

Jedna stvar mi je samo nejasna - da li je moguce da u toku same igre ne postoji opcija za save?...

Poslednja izmena:
Jedna stvar mi je samo nejasna - da li je moguce da u toku same igre ne postoji opcija za save?...

Руку на срце направили су мапе да тако да их можеш спичити и за 10 мин, али и идеја је да се играч припреми за суштину игре, а то је МП.

Ok, imam Vitalnu verziju igre. Stigao sam do 6. dana i zakucao... :( Jel mogu da dobijem na P.M. linkove i objasnjenja o radu nove loader-ove verzije? Nadam se da je pronadjena neka solucija te mogu da nastavim kampanju gde sam stao, a ne ispocetka... :(

Ja se skoro nisam ovoliko uziveo u igru :) Ranije Warhammer-e nisam toliko pratio,ali ovaj mi se mnogo svidja.Kampanja je odlicna i po svemu sudeci dosta dugacka.Mislim da sam pri kraju,squad-ovi su mi ~19 lvl,i lepo sam ih nabudzio :)
Kombinacije sa squad-ovima,item-ima i skillovima omogucavaju veliki broj kombinacija za resavanje misija. Odlicno su odradili skill-ove koji su za isti atribut drugaciji za svaki squad i vrlo su zanimljivi.
Skirmish sam samo probao i deluje kao potpuno drugacija igra.

Steta je ne iskoristiti sistem napredovanja u multiju kao sto je resen u kampanji.Zamislite da postoji neki online tournament mod koji bi funkcionisao tako sto se prijavi odredjen broj igraca za turnir,posle partija se stavljaju skillovi i itemi za sledece okrsaje kako turnir napreduje prema finalu. Podrazumeva sa da i druge rase imaju specificne skillove i iteme za pojedinacne squadove(mnogo trazim :D). Mislim da bi ovakva igra mogla da bude veoma popularna za multiplejer.

Да се ја питам направио би кампању двоструко дужу :D са мисијама на свемиском бродовима, на линијама фронта, на снежним и пешчаним мапама, ех толико ствари фали :) А и убацио би и оклопна возила у сингл, зашто су их изоставили само они знају :S:

Jel moze neki link odakle mogu da downloadujem patcheve? Cujem da je izasao i 1.1.2...

Да се ја питам направио би кампању двоструко дужу :D са мисијама на свемиском бродовима, на линијама фронта, на снежним и пешчаним мапама, ех толико ствари фали :) А и убацио би и оклопна возила у сингл, зашто су их изоставили само они знају :S:

Da se ja pitam sve to sto si naveo i jos mnogo toga bih ubacio u expansion-ima,kojih treba da ima,da se ja pitam,barem 7 :D

Da se ja pitam sve to sto si naveo i jos mnogo toga bih ubacio u expansion-ima,kojih treba da ima,da se ja pitam,barem 7 :D

Да, уствари то је вероватно и поента зашто је овај део такав какав је, већ видим 43 експензије, али нека само да их буде :D

Postoji resenje - igraj Starcraft :)

vec u junu?

Samo dvaput? Pa to nije geeky uopste... :d
Ja originalni SC ako nisam opleo 20 puta, nisam ni jednom... No dobro, ipak treba biti umeren, a kad je SC u pitanju, ja sam sve, samo ne umeren... :p

Не готивим SC раш стил игре па га нисам нашто гуслао, више ме занимала прича :), али од кад сам се навикао на Реликову механику игре све остало ми је труба.

Jos se mucim sa instalacijom..pomagajte ljudi ako boga znate.Znaci skinuo sam 36 rara od po 200mb i odzipovao.Sta dalje? u onom uputstvu pise :

1.Edit INSTALL_DOW2.bat
set SRC="D:\Downloads\DoW2\Dawn of War II_disk1.sim" Way to file SIM
set DST="c:\DoW2" Way Unrar
2.Save and enter INSTALL_DOW2.bat
3.Copy all files from Folder "loader" to game
4.Change address SteamClientDll in file rev.ini on your
5.Click Loader and Play!

Gde gresim?

Jos se mucim sa instalacijom..pomagajte ljudi ako boga znate.Znaci skinuo sam 36 rara od po 200mb i odzipovao.Sta dalje? u onom uputstvu pise :

1.Edit INSTALL_DOW2.bat
5.Click Loader and Play!

Gde gresim?

Da li je ovo prvi put da instaliras igru? Vecina nas je dobila Vitalnu verziju igre, koja nije toliko problematicna za install.

Sigurno postoji neki exe file koji radi automatski install na hard, samo sto verovatno prvo moras da un-zipujes sve fajlove u jedan folder. Instaliraj obavezno Microsoft Visual C++ 2008, jer bez njega loader nece da radi. Skini patcheve, prekopiraj ih u folder gde si instalirao igru, i trebalo bi da to bude to. :)

.
.
Jedno totalno nebitno pitanje: Jel provalio ko kako se rotira kamera?

1.Edit INSTALL_DOW2.bat
5.Click Loader and Play!

Gde gresim?

Upustvo je OK.
Dakle prvo sve raspakuješ u neki direktorijum. Nazovi ga npr.DoW2
U notepadu otvoriš install_dow2.bat. Zatim promeniš vrednosti tako da SRC predstavlja lokaciju gde se nalazi Dawn of War II_disk1.sim a DST lokaciju gde će igra biti raspakovana tj. instalirana. Kad sve to odradiš i snimiš izmene pokreneš install_dow2.bat i sačekaš jedno 15 minuta. I to je to.
Postupak pokretanja preko loader-a je sasvim jednostavan ali ne mogu ga ovde opisati pošto nije u skladu sa pravilima foruma. Proveri PM.

Ja sam tek sad poceo da igram i imam jedno pitanjce. Da li je moguce snimiti se nasred misije? Imam uradjen Live profile i igra se snima na pocetku svake misije ali mi jee nekako bolje da mogu i sam da se snimam po izboru. Ako je vec bilo sorry, ali gde cu da dosadjujem ako ne ovde.

TNX!!!!!!!!!!

Koliko ja znam ne, ali misije su u principu toliko kratke da mi se nije ni jednom desilo da mi to zafali.

Nazad
Vrh Dno