Šta je novo?

Kupac zakeralo

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
E ovako prodao sam neku staru konfu nekom liku i 2-3 sata pre nego što ju je preuzeo uradio sam reinstal win-a i lepo instalirao sve drivere. Ali me lik zove i daje mi na telefon njegovog klinca koji je sam sebe proglasio za pc experta, i kaže mi da nema zvuka. E sad klinac je tu nešto prčkao čačkao sa driverima, i ko zna šta je uradio, nebitno, mene sad interesuje postoji li neki način da ja na brzinu proverim šta je problem a da ne reinstaliram windows, i zezam se sa brisanjem papazjanije koju je klinac napravio, ono tipa neki bot cd ili nešto tako čisto samo da pusti signal kroz zeleni činč. Klinac najverovatnije 100% ***** nešto i nije problem ja sam rekao da ću da vratim kintu, ali hoću iz principa da dokažem da šljaka. Unapred hvala.

ubuntu live cd, imas da skines na torrentima, legalno je...x32 i x64 verzija.

Dobronamerni savet:
Ubuduće uzmeš Acronis, i napraviš image sistemske particije i ostaviš je negde hidden na njegovom računaru. Traje 5 minuta, a posle možeš lako i brzo da uradiš kompletan restore, u slučaju navedenih problema.

E sad ako kupac i pored toga nešto zaje8e, pobriše, ne radi zvuk i sl. -- naplatiš mu lepo redovan servis.

Knoppix, on taman pri startovanju pusti zvuk "initializing startup sequence" :)

E ovako prodao sam neku staru konfu nekom liku i 2-3 sata pre nego što ju je preuzeo uradio sam reinstal win-a i lepo instalirao sve drivere. Ali me lik zove i daje mi na telefon njegovog klinca koji je sam sebe proglasio za pc experta, i kaže mi da nema zvuka. E sad klinac je tu nešto prčkao čačkao sa driverima, i ko zna šta je uradio, nebitno, mene sad interesuje postoji li neki način da ja na brzinu proverim šta je problem a da ne reinstaliram windows, i zezam se sa brisanjem papazjanije koju je klinac napravio, ono tipa neki bot cd ili nešto tako čisto samo da pusti signal kroz zeleni činč. Klinac najverovatnije 100% ***** nešto i nije problem ja sam rekao da ću da vratim kintu, ali hoću iz principa da dokažem da šljaka. Unapred hvala.

System restore?

System restore?
Bio je post u kojem sam rekao da ću to uraditi ali su ga modovi obrisali. Zato što je bio quote-ovan nečiji bezvezni post, koji je takođe izbrisan.

Bilo kako bilo system restore nije pomogao, knoppix nije hteo da prepozna integrisanu s3 karticu, nije čak pomoglo ni force-ovanje preko cheat-ova, tako da je sve palo na (K)Ubuntu Live, ali ni on nije pomogao tako da je na kraju morao da se uradi renistal win-a. Thanx anywayz.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno