Šta je novo?

Problem sa Nokiom e51 - ne pusta mp4

Gadoguz

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2007
Poena
345
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600 & Thermalright Assassin Spirit 120 PLUS V2
Matična ploča
GIGABYTE B450 Aorus Elite (rev. 1.x)
RAM
XPG GAMMIX D35 32GB (2x16GB) 3200 MT/s CL16
GPU
GIGABYTE RX 6600 EAGLE 8G
Storage
WD Green M.2 240GB, Seagate BarraCuda 1TB 7200
Zvuk
HyperX Stinger S 7.1, Turtle Beach Recon 200
PSU
XPG PYLON 750W
Kućište
XPG VALOR MESH, Lian-Li 120mm fans
Monitor
iiyama GB2470HSU-B1
Miš & tastatura
ASUS TUF M3, GLORIOUS GMMK 2 Compact + GMMK Numpad
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi 9A
Pametni uređaji
KOSPET TANK T2 Smartwatch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima...

E ovako...uzeo sam ovaj tel. prije par dana, i problem je u tome sto ne moze da pusti nijedan mp4 fajl... uvek samo ton, a slike nigdje:wall:

hvala unapred;)

Treba li mi mozda neki Player?

Poslednja izmena:
jel si probao da mu resetujes softver?
PS
Za 3gp i mp4 bi trebalo da je dovoljan RealPlayer koji stize uz fon, a za ostalo ti treba flash i SmartMovie.

jel si probao da mu resetujes softver?
PS
Za 3gp i mp4 bi trebalo da je dovoljan RealPlayer koji stize uz fon, a za ostalo ti treba flash i SmartMovie.

Kako mislis da mu resetujem Softver?

telefon je NOV, uzeo sam ga prije tacno dva dana, ove video snimke koje sam probao
su snimljeni sa Nokiom N95, iz koje sam memorisku karticu prebacio u ovaj telefon, sto se tice ostalog Telefon je extra BRZ, i nisam primetio druge probleme.

Razmisljao sam da formatiram karticu?

Kad pokusam da pustim klip, izbaci sledecu poruku:

Unable to play either sound or video clip traying to play partially?

Hmm ako je uzet nov onda stvarno nema rzloga za restart softvera, mada ako na njemu nije poslednji mozes da uradis apdejt jer ce ispraviti sve primecene bagove.
A sto se videa tice nije mi jasno...

Hmm ako je uzet nov onda stvarno nema rzloga za restart softvera, mada ako na njemu nije poslednji mozes da uradis apdejt jer ce ispraviti sve primecene bagove.
A sto se videa tice nije mi jasno...

Probao sam i Format kartice...ali opet isto...:wall:

A softever sam na n95 jednom prilikom flasovao pa mi je kasnije pravio probleme, tako da to ne bih radio ponovo...

U Svakom slucaju HVALA TI :)

Poslednja izmena:
Nije Valjda da niko nezna u cemu je problem?

Koliko znam realplayer na E51 pravi probleme pri pustanju mp4 sadrzaja. Nadji program pvplayer pa javi utiske.

Koliko znam realplayer na E51 pravi probleme pri pustanju mp4 sadrzaja. Nadji program pvplayer pa javi utiske.

Instalirao sam pvplayer ali opet slican problem, klip zablokira posle dve sekunde....:wall:

Skini najsvežiji CorePlayer, nema šta neće pustiti (sem AC3 zvuka), čak i HD video ;)

Aj da ne otvaram novu temu , isto telefon kupljen pre nedelju dana i desava mi se nekada da nece da udje u meni , nego se samo u gornjem levom uglu gde je sat pojavi ikonica od log i znaci nece da udje u meni , dok ove sve precice gore rade normalno, a da bi usao u meni ponovo moram da ugasim i upalim telefon . Jel se desavalo nekom ovo? Stavljen najnoviji softver pre neki dan i da telefon je sa telenora.

Hvala!!

Poslednja izmena:
Na levom tasteru promeni precicu da ne bude menu, znaci bilo sta drugo.

Jel imas neku third party aplikaciju instaliranu? Jel imas isto problem ne vezano da li ti je mem kartica ubacena ili ne?

Ko zna koji je tu kodek u tom tvom mp4. Jel pusta ove sto si sam snimio njime?

Vrh Dno