Šta je novo?

Microsoft + RedHat :)

• Začetnik teme Začetnik teme AyS^
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Red Hat virtualization deal a major change for Microsoft

Microsoft has made an agreement with Red Hat to collaborate on virtualization interoperability. Unlike the controversial deal between Microsoft and Novell, this one contains no patent pact.

ballmer-beats-it-listing.jpg

Red Hat has announced a deal with Microsoft that will help boost virtualization compatibility between Windows and Red Hat Enterprise Linux. Both sides are touting the agreement as an important step for empowering interoperability in mixed environments where both platforms are used...

http://arstechnica.com/open-source/...ization-deal-a-major-change-for-microsoft.ars

Pa kad su nesposobni sami... 🙂

poceli i ovi na Ars Tehnici da se sprdaju sa Balmerovim fotkama... 😀 sledeći su brčići 😉

i lol za potpis kutija 😀 😀 - pa da li je moguće ?!? 😀

Pravi razlog tome je sto je Redhat Enterprise jedini certified za Oracle, a Microsoft ne zeli da gubi takve klijente pa makar i virtualne.

Drugim recima, nesposobni su 🙂 a i konkurencija je odavno poodmakla po pitanju virtuelizacije a oni kaskaju.

samo i ovde da preporucim Sun-ov VirtualBox 😉

Da, VirtualBox je odlican. Cak i na MacOS-u 🙂

jedini problem koji sam ja imao sa VBoxom su USB uredjaji, njih nikako nije kapirao, ni pod solarisom ni pod Win.

jedini problem koji sam ja imao sa VBoxom su USB uredjaji, njih nikako nije kapirao, ni pod solarisom ni pod Win.
Zato pod Linuksom nema problema. 🙂 Samo treba da dodaš udev rule. ,)

Nazad
Vrh Dno