Šta je novo?

Gde kupiti Logitech Harmony One?

MIslim da ga ima u Megastoresu na Dorcolu

Ima ga i u Gigatronu(juce sam bio i zapazih, mada pishe da ima i na sajtu), ima i u Pyramidu.

Nema u Pyramidu, niti u Gigatronu... zovem Megastores sada...

Nema ni tamo.... jednostavno, nigde u gradu ga nema?! :(

Svi imaju 525 i 555?!

Poslednja izmena:
Jesi proverio TehnoMax i Megastores kod Arene? Mislim da sam tamo video ili u Rodiću, mada nisam obraćao pažnju na tačan model. TehnoMax kod Arene zovi obavezno ako nisi do sad, a možeš i Logo koji je takođe uvozio Logitech.

Pogledaj/zovne radnju Big Bang u Immocentru u bloku 64.

Pre neki dan sam video jedan od tih Logitech, ali ne smem da se zakunem da je baš One.

Gde ima Philips da se kupi i za koliko? Ajde podeli i utiske o kupovini

Pa u tehnoMaxu, mada bio prekjuče, izgleda nema više.
A napisao bih nešto više, ali još ga nisam ni testirao pošteno. Uzeo sam ga na neviđeno, prvenstveno zbog izgleda :)

Gde kupiti Logitech Harmony One ?

Ako je neko uspeo da nabavi "Logitech Harmony One" u Beogradu neka kaze gde ima da se kupi ?

Ako je neko uspeo da nabavi "Logitech Harmony One" u Srbiji neka kaze gde ima da se kupi ?

Ako je neko uspeo da nabavi "Logitech Harmony One" u Evropi neka kaze gde ima da se kupi ?

Logitech Harmony One , dali je stigao ?

Posto postoje najave da ce "Logitech Harmony One" stici u maloprodaje u Srbiji , pitanje je dali je isti stigao i gde je raspoloziv za kupovinu ?

Da , ali jos ga nema u prodaji.Na pojedinim mestima se nalazi u cenovnicima ali posle kontakta se dobija informacija da taj uredjaj nemaju na stanju.Ukoliko imate informaciju gde se moze nabaviti , recite ...

+1

:)

Gde moze da se nabavi :) I po kojoj ceni :)

Harmony One tesko da ce u skorije vrreme da stigne u Srbiju.
Treba da stigne harmony 900 a ono sto je od boljih dostupno je 1100 i 885.

Aha... A gde, i po kojoj ceni, otprilike :) Hvala :)

Iz "Compterland"-a je bila najava da ce "Logitech Harmony One" stici , da je na carini , samo sto nije ... , ali ocigledno od toga nema nista.U "Gigatronu" su imali samo jedan i on je ekspresno prodat.Izgleda da ce i sa "Harmony 900" biti isti slucaj , stize ali ko zna kada ... Licno ja sam odustao od cekanja i kupio ga u Nemackoj , daljinski (Logitech Harmony One) je vrlo koristan za modernu dnevnu sobu.

Koliko je kostao u Gigatronu?
U Nemackoj je oko 140e koliko mi se cini.

Kako mi je rekao prodavac u "Gigatronu" cena je bila oko 150 eur.

Vrh Dno