Šta je novo?

Antec P182-EU

• Začetnik teme Začetnik teme koba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koba

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poena
309
gde da kupim? :wall:

hahahaha
naravno da nema u gigatronu, zapravo sta god da sam hteo da kupim kod njih uvek sam dobio odgovor da nema i da zovem sledece nedelje pa ce naruciti od dobavljaca, doduse za ovo nisu znali ni ko je dobavljac :d

Jedno vreme (davno) valjda hellas?

Ima na sajtu, probaj tamo.

Da, ja sam svojevremeno kupio u Hellasu, znam da su tad bili ~20% jeftiniji od sledeće najpovoljnije cene, bar što se tog kućišta tiče...

nema ni u hellasu, trazio sam i tamo, ista prica da zovem sledece nedelje
u kimtecu se niko ne javlja ceo dan

hahahaha
naravno da nema u gigatronu, zapravo sta god da sam hteo da kupim kod njih uvek sam dobio odgovor da nema i da zovem sledece nedelje pa ce naruciti od dobavljaca, doduse za ovo nisu znali ni ko je dobavljac :d

E pa ja sam ga bas kupio u Gigatron-u...istina pre par meseci. Jos sam i izvoljevao, pa nisam hteo onaj primerak koji je bio izlozen u radnji, vec sam namerno hteo nov neotpakovan. Naravno, vrlo su ga usluzno narucili - znaci, zamisli, znali su ko je dobavljac - sutradan me licno zvali na mobilni da me obaveste da mogu da ga preuzmem.

Uvek sve pohvale za Gigatron, njihovu poslovnost, efikasnost, uslugu i dobre cene. ,)

@drapin,
evo ja to ne mogu ni da zamislim, osim zavlacenja nikad nista od njih nisam uspeo da dobijem cak i kad sam bio spreman da cekam, tako da ih vise ne uzimam za ozbiljno
a i ne mogu da razumem da se javis da branis neku firmu na topiku gde ja trazim pomoc za kupovinu kucista i pri tome i ne pokusas da pomognes, ako ti je do spamovanja aj zaobidji, molim te

@RCW,
hvala puno, sutra nastavljam da okrecem telefone, nadam se da cu imati vise srece

@drapin,
evo ja to ne mogu ni da zamislim, osim zavlacenja nikad nista od njih nisam uspeo da dobijem cak i kad sam bio spreman da cekam, tako da ih vise ne uzimam za ozbiljno
a i ne mogu da razumem da se javis da branis neku firmu na topiku gde ja trazim pomoc za kupovinu kucista i pri tome i ne pokusas da pomognes, ako ti je do spamovanja aj zaobidji, molim te

Moj post nije bio namenjen odbrani neke firme, vec korekciji i demantovanju ocigledne zlonamerne dezinformacije. Kad kazes da u nekoj, bilo kojoj, velikoj firmi nisu znali ni ko je dobavljac neke poznate marke - to je ordinarna dezinformacija. I na takve stvari treba reagovati, jer mnogi nazalost to mogu da shvate ozbiljno.

Pre dve nedelje sam uzeo to kuciste u gigatronu na b.brdu. I bilo je jos jedno izlozeno kuciste u radnji, pored ovog sto sam ja uzeo.

naravno da sam prvo zvao kimtec da proverim, ali se niko nije javljao juce ceo dan
elem, nasao sam u monitoru, samo je dosta skuplje od svih cena koje se vrte po netu, al' sta da se radi
a tebe drapin sam lepo zamolio da me se manes, ne mogu da se smaram sa tobom, trolovi su mi se odavno smucili
ostalima Hvala puno!

Nazad
Vrh Dno