__zevs__
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2006
- Poena
- 410
Treba mi neko jeftino kuciste koje ima prostor za diskove postavljeno bocno (zbog lakse manipulacije). Ne znam da li sam se dobro izrazio, da ne budu okrenuti prema ploci, vec prema bocnoj stranici.
Dakle sta treba:
Hard diskovi okrenuti za 90 stepeni.
Bez napajanja (ili sa nekim jeftinim, posto ga necu koristiti).
USB na zgodnom mestu (idealno oko sredine prednje maske) i bez poklopca (ili da ne izgleda ruzno kad se iscupa).
Bez vrata na optickim uredjajima. Mislim na ona velika vrata koja pokrivaju gornju polovinu prednje maske (ili opet da se daju iscupati i ne izgleda previse ruzno).
Da ne svetli (osim one 2 diskretne lampice za IDE i Power).
Velicina midi tower ili malko vece.
Kvalitet lima mi nije nesto bitan, ne bih placao za to, takodje ne trebaju mi ventilatorcici na kucistu, jer uglavnom stoji sa otvorenom stranicom (tako mi zgodnije), ali necu se buniti ako ih ima (mogu uvek da ih iskljucim
).
Eto, izvinjavam se sto sam se ovoliko raspisao, ako neko zna neki model koji odgovara opisu, molim neka napise.
Hvala.
Dakle sta treba:
Hard diskovi okrenuti za 90 stepeni.
Bez napajanja (ili sa nekim jeftinim, posto ga necu koristiti).
USB na zgodnom mestu (idealno oko sredine prednje maske) i bez poklopca (ili da ne izgleda ruzno kad se iscupa).
Bez vrata na optickim uredjajima. Mislim na ona velika vrata koja pokrivaju gornju polovinu prednje maske (ili opet da se daju iscupati i ne izgleda previse ruzno).
Da ne svetli (osim one 2 diskretne lampice za IDE i Power).
Velicina midi tower ili malko vece.
Kvalitet lima mi nije nesto bitan, ne bih placao za to, takodje ne trebaju mi ventilatorcici na kucistu, jer uglavnom stoji sa otvorenom stranicom (tako mi zgodnije), ali necu se buniti ako ih ima (mogu uvek da ih iskljucim
Eto, izvinjavam se sto sam se ovoliko raspisao, ako neko zna neki model koji odgovara opisu, molim neka napise.
Hvala.