Suicide_samurai
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2005
- Poena
- 650
Pa nije baš fosil, ali nešto slično:
K6-2 na 300MHz, 66MHz magistrala (jel može ovo na 450MHz/100MHz?). Koliko je uopšte ovo sporo/brzo u odnosu na P2?
Gigabyte GA-5AX ploča
za sada samo 2x16MB (naći će se nešto valjda :S
Permedia 2 8MB AGP
neka ISA zvučna
Lucent 56K modem (iz moje mašine višak)
230W napajanje (teško neko :d)
bez hdd-a
pošto je mašina samo "iznutrica" računara, hteo sam da se zezam i napravim neko kućište od plexija, u koje ću kasnije turiti nešto jače, a "iznutrice" izbaciti
Za sada da mi služi za torrent, wi-fi po stanu, možda postavim Apache server (jel može to da radi na ovo kršu?). OS bi bio Win2K. Ustvari ovo bi trebao da bude projekat pravljenja HTPC-a (tj samo osnova, a ostatak ću u neka srećnija vremena da prebacim iz moje mašine sadašnje).
Primam sve predloge - šta raditi sa ovim, sem baciti? :d
K6-2 na 300MHz, 66MHz magistrala (jel može ovo na 450MHz/100MHz?). Koliko je uopšte ovo sporo/brzo u odnosu na P2?
Gigabyte GA-5AX ploča
za sada samo 2x16MB (naći će se nešto valjda :S
Permedia 2 8MB AGP
neka ISA zvučna
Lucent 56K modem (iz moje mašine višak)
230W napajanje (teško neko :d)
bez hdd-a
pošto je mašina samo "iznutrica" računara, hteo sam da se zezam i napravim neko kućište od plexija, u koje ću kasnije turiti nešto jače, a "iznutrice" izbaciti
Za sada da mi služi za torrent, wi-fi po stanu, možda postavim Apache server (jel može to da radi na ovo kršu?). OS bi bio Win2K. Ustvari ovo bi trebao da bude projekat pravljenja HTPC-a (tj samo osnova, a ostatak ću u neka srećnija vremena da prebacim iz moje mašine sadašnje).
Primam sve predloge - šta raditi sa ovim, sem baciti? :d