Šta je novo?

Koji mis za CS i uopsteno FPS?

codefxx

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.04.2008
Poena
169
Igram dosta fps-ova. Pa me zanima kog misa da uzmem, ima dosta modela a ja bas nesto i nisam upucen. Znaci neka preporuka...:type:

najbitniji faktor je koliko novaca zelis da investiras. po meni u klasi od oko 3000din. ti je mx518 ok, za malo vise para logitech g5. naravno ima i zanimljivijih stvari za vise kesa. tako da moras prvo da navedes na sta si sve spreman :)

najbitniji faktor je koliko novaca zelis da investiras. po meni u klasi od oko 3000din. ti je mx518 ok, za malo vise para logitech g5. naravno ima i zanimljivijih stvari za vise kesa. tako da moras prvo da navedes na sta si sve spreman :)
Slazem se i samo da dodam razer deathadder~3700din.
Generalno mx518 i razer Deathadder su neki optimum,ipak je najbitnije kako ti mis lezi u ruci,pa na osnovu toga i biraj!

Poslednja izmena:
Ajde ja malo svog kineza da falim ;).
A4 Tech X-748K, igram vec dugo CoD4 MP, odlican je, mislim mish :D, igra tu i tamo :).

Ja vec imam neku OCZ podlogu. Kontrol edition cini mi se. Samo me zanima misonja. Cudi me da niko nepominje razere. Oni malo skuplji da li su stvarno bolji recimo od quick steel series miseva?

Ja vec imam neku OCZ podlogu. Kontrol edition cini mi se. Samo me zanima misonja. Cudi me da niko nepominje razere. Oni malo skuplji da li su stvarno bolji recimo od quick steel series miseva?

Ja sam ti spomenuo,ali opet, mozda sam ja Niko!:d
Najbitnije je kako ti mis lezi u ruci,razer Lachesis je jedan od najboljih ali ti mozda nece odgovarati kao mx518,G5 ili Deathadder,a mozda i hoce,nije sve u DPI i 4g senzorima?!
Uostalom da ne davimo izaberi neki od ovih http://www.zimbio.com/Computer+Hardware/articles/96/Best+Gaming+Mouse+Top+10

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno