Šta je novo?

video to vga adapter

magazinboss

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
301
Treba mi adapter ja bih ga prekstio u video to vga adapter koji sa video slike preko chincha pretvara signal u vga.Znaci:Treba da signal od kamere za video nadzor (Chinc) prenesem na vga,posto bih sve kamere (imam ih 4) da prikljucim na tft monitore.
Ako neko zna gde ima da se kupi,molim vas da mi javi.Unapred zahvalan.

Treba mi adapter ja bih ga prekstio u video to vga adapter koji sa video slike preko chincha pretvara signal u vga.Znaci:Treba da signal od kamere za video nadzor (Chinc) prenesem na vga,posto bih sve kamere (imam ih 4) da prikljucim na tft monitore.

Ne znam da li kod nas ima BAS to sto ti hoces, ali imas razmisli o ovim opcijama:

- za svaku kameru po jedan eksterni TV tjuner sa VGA izlazom, oni pored antenskog ulaza uglavnom imaju i Chinch

- ili ako imas kompjuter, kupi neku internu karticu za video nadzor sa 4 chinch ulaza i na jednom monitoru gledaj sve 4 slike

- ili ako jos nemas monitore, potrazi po raznim MaksTehnoMarketManijama neke 17"-20" LCD televizore sa chinch ulazom

To možeš uraditi pomoću četiri video konvertera, ali mislim da tebi pre treba neki video procesor, pogotovo ako će nadzor da se vrši centralno.

Ako već imaš neke stare monitore koje ne znaš kako da iskoristiš to je jedno, ali ako praviš video nadzor, možda bi jedan veći ekran podeljen u četiri polja bio bolje i jeftinije rešenje. Na nekom 16:9 ekranu bi mogao da smestiš paralelno čak 6 PAL kanala i da ti ostane mesta za task-bar ili prosto da ih pan&scan-uješ.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno