Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova devojka je sa Kube. Original video se zove Ridiculously Hot LATINA girl dancing, not asian! (ORIGINAL)

Poslednja izmena:
Ova devojka je sa Kuba. Original video se zove Ridiculously Hot LATINA girl dancing, not asian! (ORIGINAL)

E ****_ga prvih 5 sekundi sam joj pogledao facu i lupio.Posle nisam gledao gore.
Mogao bi da prebolim to sto je sa Kube.

Poslednja izmena:
Ovaj je bolestan - kako je uspeo da nabavi 1500 diskova? Za taj novac je mogao da kupi svašta nešto pametnije!

Za sve The Prodigy fanove

[YOUTUBE]xMVTKOoy1uk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
^Ostavi link, iz nekog razloga ne rade youtube tagovi...

kao i vecina stvari koje su radili posle Music for the J.G. ... Za mene su oni tada otprilike i zavrsili sa svojim "fazonom" :(

Ma, daj, dobra je stvar. Ok, albumi nisu sastavljeni od samih hitova, kao nekad, ali ima dobrih stvari.

Ovaj je bolestan - kako je uspeo da nabavi 1500 diskova? Za taj novac je mogao da kupi svašta nešto pametnije!

Lepo piše na početku, nakon 5 godina modovanja XBOXova su mu ostali 1500 originalnih diskova. To je skoro pa 1 XBOX po danu, pa vi sračunajte koliko je zaradio na tome... :)

Poslednja izmena:
a sta se moduje na xbox-u pa ti ostane hdd? Stavlja veci hdd? Opravka, tj. zamena neispravnog ili?

a sta se moduje na xbox-u pa ti ostane hdd? Stavlja veci hdd? Opravka, tj. zamena neispravnog ili?

Pa pošto sa modchipom ili softmodovanjem dobijaš potpuno otključani XBOX koji između ostalog može da se koristi i kao media centar (jedan od najboljih media centar softvera je upravo potekao sa XBOXa - XBMC ), a pošto originalni XBOX HDD je WD od 8 GB, svi se obično odluče za ugradnju većeg diska za smeštanje svog tog videa, muzike, igara...

Poslednja izmena:
zju, skroz sam zaboravio da m$ stavlja 8gb diskove, lol, to je fizicki ne-ekonomicno, 3.5" zbog 8gb.

hvala vam na pojasnjenju :wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno