Šta je novo?

sta ovo znaci

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
na znam da li sam potrefio temu.
poceo je da mi se javlja jedan problem pa nez nam sta on prestavlja.?

evo postavio sam i sliku.

Prilozi

• problem.webp
    problem.webp
    122.6 KB · Pregleda: 129
Znaci da treba da apdejtujes StarForce drajvere. Skini ovo: http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip, otpakuj i pokreni exe.

p.s.
Citam u drugoj temi da zelis da instaliras i Windows 7...StarForce nece moci da radi uopste - koliko znam StarForce jos nije izbacio drajvere kompatibilne sa Windows 7, tako da neces moci da koristis igre ili druge aplikacije koje su zasticene StarForce-om. Za sada.

sta je uopste taj stat forece.
7cu ocu samo da testiram i isprobam na jedan dan. vista i dalje ostaje br.1!

sta je uopste taj stat forece.

StarForce je sistem za zastitu protiv piraterije, uglavnom igara. Godinama je bio najbolji i najefikasniji. Nazalost pre nekog vremena i njega su uspeli da razbiju...

7cu ocu samo da testiram i isprobam na jedan dan. vista i dalje ostaje br.1!

...a mogao bi i na 2 dana ! 🙂 Windows 7 je vec sada u ovoj prvoj beta verziji bolji operativni sistem od Viste. Vista je najveca brljotina Microsofta ikada. Sto dokazuje i njihova zurba da sto pre izdaju Windows 7, samo dve godine nakon Viste, i da bace taj promasaj na "smetliste istorije". 😉

ali meni je na kompu skoro sve pir...!

kako je onda i sta radio?

A mogli bi i jednom za promenu da se suzdrzite zapocinjanja flame-a...

kako je onda i sta radio?

Pa ili imas sada instalirano neku igru koja je zasticena StarForce-om, pa koristis "resenje". Ili si nekada nesto instalirao sto je imalo StarForce, posto se SF drajveri cesto ne deinstaliraju sa deinstalacijom igre. Mogao je da bude i neki demo na primer, i demo-i igara cesto imaju StarForce.

Imas na net-u (potrazi Google-om) spiskove igara i aplikacije koje koriste StarForce, mozda prepoznas nesto...

StarForce kontrolise samo odredjene igre, opusti se nece ti izbrisati mp3... 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno