Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Evo nove igre iz Rockstara:

Rockstar games announced its working on a sequel to Red Dead Revolver, the new western game will be called Red Dead Redemption and it will be released this fall for the PS3 and Xbox 360 consoles.

The game is set at the turn of the 20th century and will use the same engine as Grand Theft Auto IV, which will give gamers an open-world environment.
At the turn of the 20th century, when the chaotic badlands began to give way to the expanding reach over government and the spread of the Industrial Age, a former outlaw, John Marston, is sent across the American frontier to help bring the rule of law.

red_dead_redemption_screenshot_1.jpg
red_dead_redemption_screenshot_2.jpg

Za sada, samo za konzole, pa sam ovde stavio topik, da pripomognem ovlašćenom tapetaru gaming soba, Jovy-ju...:p

Poslednja izmena:
Nije to novi IP, prvi deo je izashao pre jedno 4 godine, na PS2, i mislim na prvom Xboxu. Igra je za to vreme bila odlichna i shto je najbitnije, drugachija u odnosu na milion istih igara, ali je mnogo loshe proshla na trzishtu.

Ok, prihvatam primedbu i menjam u skladu sa istom :)

A i jesam lud, lepo piše u tekstu da je nastavak i čega je nastavak...:lupko: :d

Poslednja izmena:
da da.. ReD Dead Reovolver je bila mnogo fina igra za ps2.. rockstar teshko omane :D

Ove ce biti pravi GTA u 19. veku.
Jases, jases, jases, jases kroz pustaru, pa gradic, pa opet jases, jases, jases, pa gradic, a usput pljackas kocije i vagone....a mozda i otimas stoku i konje. :)

@filepenko
U sred sam ispitnog roka i red je da me neko zameni...bar na ovih 10-ak dana. :)

Ludnica. Ko će da pređe sve te igre :D

Uff, ovakve igre obožavam. Bilo bi jako dobro da bude vrh. Samo Rockstar je to :(

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0EglExQIdtg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0EglExQIdtg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/YOUTUBE]

prvi deo je bio brutalan, max payne na divljem zapadu, ludilo

Deluje kao igrica GUN samo sa malo boljom grafikom.

i gun je bio ok

Django nezna za milost.:)

Poslednja izmena:
kao shto pishe u prvom postu

Hmmm, deluje zanimljivo, nisam igrao prethodnu verziju, vidim da ce se igra napajati GTAIV engine-om jos ako bude bila euphoria fizika nadam se da ce biti uspesniji od svog prethodnika...

prvi deo je bio odličan

Jel bese isao neki trejler za ovu igru na prvom predstavljanu ps3 na e3?

Ja ne ocekujem, bice verovatno ko svaki drugi nastavak igre sa PS2 iz 2003. - prevazidjeno :d

ovo ce biti ludnica samo da neupropaste sa nevidljivim zidovima

Gledam one screenove, kako će da ograniče kretanje igrača? Nevidljivi zidovi ne dolaze u obzir. Možda igra bude stvarno ogromna, ipak u GTA4 ima jako puno detalja/zgrada/kola/pešaka, ako bude pustinja>gradić>pustinja, igra bi trebalo da je velika.

Pa kad je GTA onoliki sa onoliko objekata i detalja, shta im je problem da naprave takvu pustinju sa 20 gradova po 10 kuca ;)

Nevidljivi zidovi su u prvom delu bili zbog ogranichenja hardvera.

Otkud znaš?Možda bude vrh kao afrika i valkiya cronikles:d:d
jel' si uspeo da napishesh ime bilo koje igre pravilno, ikad? niko i ne ochekuje da se tebi svidi Valkyria Chronicles jer nema polu golih tjelavaca koji vitlaju lancima.

Eh jos kad bi iskesirali za muziku Enia Morikonea i glas Klinta Istvuda ja
bih bio sretan ki eskim u iglou :D
GTA ne volem, al cim je wild west tematika ima da se igra .

Nazad
Vrh Dno