Pa jel moguće da se dvoumiš. :d N95 8GB ima sve bolje, osim tastature, dakle osim ako ti nije tastatura prijeko potrebna, recimo da pišeš veliki broj mailova i smsova dnevno, onda obavezno N95 8GB.
Kucanje sms-a u toku voznje ne moze da bude neki ozbiljan argument.
Jako brzo kucanje, uz koriscenje samo jedne ruke u hodu.
Mislim da se ne salim.
off:
Ne kapiram bacanje tolike sume novca za spore i bagovite kante kao sto su symbian telefoni, pored zivog iPhone-a.
E 71 je super telefon i to uzimaju ljudi koji tacno znaju sta hoce.
Cim se osoba dvoumi onda bolje da uzme N95.
Misljenja sam da je iPhone sve samo ne ozbiljan telefon. Ali ako ti telefon treba za pokazivanje u kaficu nema konkurenciju...
A ako podrazumevas pod ozbiljnim telefonom bagovanje kao sto je neulazak u meni, ucitavanje slika i kojecega od po 5-10 sekundi onda ok.
Koji si ti symbian koristio :d
iPhone ima softver koji radi+ koji je brz.
Dakle ako vec ciljas na Symbian (sto je samo po sebi lose, al ajd), nemoj da bacas bogatstvo na N95 i E71 jer neces dobiti nista bolje od E51, koji je uz to i duplo jeftiniji. N
Poslednji apdejtovan simbijan na e51 i n95. Mislim ok nemam ja nista protiv sto ljudi imaju niske standarde pa sve to tolerišu. Npr nekome je 30fps ok u igrama i n73 prihvatljiv telefon sto je mazohizam najgore vrste, ali sta je tu je.
Sto se tice teme, zdravo da te služi telefon, za te pare bi moraopozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari