Šta je novo?

Gde kod nas uzeti materijal za cable sleeving?

c-p-r

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2007
Poena
380
Evo par ilustracija:

[YOUTUBE]Ubl9pOuOxQ4[/YOUTUBE]

Ima li ovoga kod nas, i gde?

Poslednja izmena:
Nema kod nas, user djolez koji je inace banovan nabavlja to ;)

Potraži u Kanibalu. Oni su povremeno nabavljali sleevinge.

Hvala, pogledacu. ;)

Poenta je uzeti ovde, mogu i ja da narucujem iz ino ali nije to to. :)

E to je bas taj, najbolji koji sam video do sada, ali je i na ceni. :)

Pogledacu prvo kod nas u vec navedenoj firmi. ;)

17011001.gif
17020206.gif

Provericu prvo da li imaju i da li imaju odgovarajucih dimenzija.

A ako nema, pa sacekacu otprilike. :d Jeste da nije gust sigurno kao ovaj nemacki ali sta da se radi ako je drasticno povoljniji.

Aj da doprinesem malo...pošto nisam nikad video da se tako nešto prodaje kod nas a i ova gore pomenuta cena je ftwdfetdtzwft :zgran:! Mogu recimo da ti dam ideju improvizacije...ja bih tako nešto napravio :smash:.Do duše treba malo vremena ali kapiram da je doooossstttaaaa jeftinije.
Ja bih probao sa recimo sitnom mrežicom za komarce...isekao dužine koje mi trebaju zalepio ili našao način kako ivice drugačije spojiti i ... to bi bilo to :D Dobra je stvar što možeš da biraš boje :banana:
pozzz:wave:

Ima da se kupi i AC Ryan sleeve za oko 15€, ali dobijes mnogo manje duzine i mnogo losiji sleeve (vidis kabl kroz njega)

Praktichnije je da uradish 2 sloja AC ryan-a nego da tresnesh pare za murder.

ipak 42e je mnogo ma koliko bio fanboy murder moda.

techflex je losiji od mdpc-x (a skuplji od ac ryan), sa ac ryan ne mozes celo napajanje da sleevujes sa jednim, znaci za duplo ti treba barem 4 kita sto je 60€.

a farbani kablovi se nece ljustiti od savijanja :)

nisam mislio farbom,moze nesto tipa marker :) ionako je sleeve preko,nema kontakta sa prstima (znoj itd) pa da se 'skine' marker :p

Praktichnije je da uradish 2 sloja AC ryan-a nego da tresnesh pare za murder.

ipak 42e je mnogo ma koliko bio fanboy murder moda.
Nije mnogo za takav sleeve. To je najbolji sleeve materijal na svetu,a lepo utegnut kompjuter je uvek koštao.

O mrežicama za komarce i ostalim "ženske čarape" rešenjima - drugom prilikom.

O mrežicama za komarce i ostalim "ženske čarape" rešenjima - drugom prilikom.[/QUOTE]

ok ali 40 evra na običnu mrežicu mislim da je suludo....i molim te objasni ljudima kad se toliko razumeš u čarape od čega su napravljeni sleeve...?

Poslednja izmena:
Mislim da je modovanje nastalo iz potrebe ljudi da nešto promene(u ovom slučaju kod kompa) a pri tom u promeni prikažu svoj rad i ideju...najlakše je kupiti gotovo i pričati kako je bilo katastrofa teško montirati itd...
Ne znam kako bi sa tom RCW-evom teorijom ljudi restaurirali stare automobile i ostale stvari... :) Verovatno ima sve gotovo u prodavnici!!!

Poslednja izmena:
@cpr E ja sam kod mene na buvljaku jos letos bio nasao mrezasti bozur. Kao obican samo sto ima rupice. Fora je bila sto ga ja nisam odmah kupiojer je bio preskup i sutra kada sam dosao nije bilo vise i posle me lik vrteo mesec dana da dolazim na svakih 10 kao da ce da mu stigne.

Pogledacu opet pa cu da uzmem jer ne izgleda lose. Mogao bi da ti posaljem posto mene iskreno mrzi da se cimam sa kablovima.

Poslednja izmena:
ok ali 40 evra na običnu mrežicu mislim da je suludo....i molim te objasni ljudima kad se toliko razumeš u čarape od čega su napravljeni sleeve...?
jesi li ti video uopste MDPC-X??
kakva bre mrezica :trust:

corsair04md4.jpg

corsair0dnxx5.jpg

pic3428kr.jpg

Poslednja izmena:
Aj da doprinesem malo...pošto nisam nikad video da se tako nešto prodaje kod nas a i ova gore pomenuta cena je ftwdfetdtzwft :zgran:! Mogu recimo da ti dam ideju improvizacije...ja bih tako nešto napravio :smash:.Do duše treba malo vremena ali kapiram da je doooossstttaaaa jeftinije.
Ja bih probao sa recimo sitnom mrežicom za komarce...isekao dužine koje mi trebaju zalepio ili našao način kako ivice drugačije spojiti i ... to bi bilo to :D Dobra je stvar što možeš da biraš boje :banana:
pozzz:wave:
Kada mi se srusi avion na pusto ostrvo sa potrebnim materijalom pa opet da razmislim. :D
Tesko to zaista, em ne bih da izucavam vestinu pletenja, em nemam vremena za tako nesto. :)

Ima da se kupi i AC Ryan sleeve za oko 15€, ali dobijes mnogo manje duzine i mnogo losiji sleeve (vidis kabl kroz njega)
Otprilike cu to i uzimati ako ne nadjem kod nas, mislio sam ako bude redje da oblozim izolir trakom, mada je pitanje koliko ce izgubiti na savitljivosti, u petak cu znati da li ima kod nas ili ne pa cu onda videti koji. :)

@cpr E ja sam kod mene na buvljaku jos letos bio nasao mrezasti bozur. Kao obican samo sto ima rupice. Fora je bila sto ga ja nisam odmah kupiojer je bio preskup i sutra kada sam dosao nije bilo vise i posle me lik vrteo mesec dana da dolazim na svakih 10 kao da ce da mu stigne.

Pogledacu opet pa cu da uzmem jer ne izgleda lose. Mogao bi da ti posaljem posto mene iskreno mrzi da se cimam sa kablovima.

Hvala na ponudi. ;) Naicicu ovde mislim. ;) Jer mi treba vise dimenzija, a i napajanje treba da menjam.

Poslednja izmena:
Mislio sam na cover koji se nalazi na 24pin kablu :) normalno je da svako napajanje od ~50e+ ima sleeve. Osim ako ne pricate o tome da kompletno presvlacite napajanje da se vidi svaka zica ponaosob ? Meni to i nije nesto fancy ..mislim..ne svidja mi se nista vise nego sto je i inace kod svakog napajanja ..

Da, to, meni se mnogo dopada. :) Mada treba uzeti sto bolji materijal za oblaganje.

...Otprilike cu to i uzimati ako ne nadjem kod nas, mislio sam ako bude redje da oblozim izolir trakom, mada je pitanje koliko ce izgubiti na savitljivosti...
Šta se sve neće raditi da se ne da 40€... :D

Sta ces, za koju godinu ce biti bez premisljanja kada se dobije diploma i zaposli a ovako je improvizacija tu. :)

Naravno. Pohvalno je uopšte što i želiš da uradiš sleeve i utegneš unutrašnjost. :)

Nego, pitam se, da li je pametno dati ikakav novac za sleeve s obzirom da to napajanje (iz tvog potpisa) vredi manje od sleeve preporučenih kablova...

I da uzmem onaj murder mod paket ne bih to stavljao na ovo napajanje. :)

Zato mi se pre uzima nesto drasticno povoljnije, pre svega, da bih probao, video kako izgleda i kakvog je kvaliteta jer mi za ovo sadasnje nije mnogo potrebno.

Onda O.K. Utopija je stavljati Murder Mod sleeve na to PSU. A za probu i vežbanje - uzmi A.C.Ryan.

Inace samo da vas obavestim ima pomenutih cable sleeving mrezica u NT softu u makedonskoj...

Vrh Dno