Ima da se kupi i AC Ryan sleeve za oko 15€, ali dobijes mnogo manje duzine i mnogo losiji sleeve (vidis kabl kroz njega)
Nije mnogo za takav sleeve. To je najbolji sleeve materijal na svetu,a lepo utegnut kompjuter je uvek koštao.Praktichnije je da uradish 2 sloja AC ryan-a nego da tresnesh pare za murder.
ipak 42e je mnogo ma koliko bio fanboy murder moda.
jesi li ti video uopste MDPC-X??ok ali 40 evra na običnu mrežicu mislim da je suludo....i molim te objasni ljudima kad se toliko razumeš u čarape od čega su napravljeni sleeve...?
Kada mi se srusi avion na pusto ostrvo sa potrebnim materijalom pa opet da razmislim.Aj da doprinesem malo...pošto nisam nikad video da se tako nešto prodaje kod nas a i ova gore pomenuta cena je ftwdfetdtzwft :zgran:! Mogu recimo da ti dam ideju improvizacije...ja bih tako nešto napravio :smash:.Do duše treba malo vremena ali kapiram da je doooossstttaaaa jeftinije.
Ja bih probao sa recimo sitnom mrežicom za komarce...isekao dužine koje mi trebaju zalepio ili našao način kako ivice drugačije spojiti i ... to bi bilo toDobra je stvar što možeš da biraš boje :banana:
pozzz:wave:
Otprilike cu to i uzimati ako ne nadjem kod nas, mislio sam ako bude redje da oblozim izolir trakom, mada je pitanje koliko ce izgubiti na savitljivosti, u petak cu znati da li ima kod nas ili ne pa cu onda videti koji.Ima da se kupi i AC Ryan sleeve za oko 15€, ali dobijes mnogo manje duzine i mnogo losiji sleeve (vidis kabl kroz njega)
@cpr E ja sam kod mene na buvljaku jos letos bio nasao mrezasti bozur. Kao obican samo sto ima rupice. Fora je bila sto ga ja nisam odmah kupiojer je bio preskup i sutra kada sam dosao nije bilo vise i posle me lik vrteo mesec dana da dolazim na svakih 10 kao da ce da mu stigne.
Pogledacu opet pa cu da uzmem jer ne izgleda lose. Mogao bi da ti posaljem posto mene iskreno mrzi da se cimam sa kablovima.
Mislim da je jeftinije da se ovako resi problem,
http://c1.neweggimages.com/NeweggImage/productimage/17-233-004-05.jpg
Sigurno je da ne vredi 40e, ali, tu se placa i nesto visemnogo toga ne vredi onoliko koliko mi placamo ..
Šta se sve neće raditi da se ne da 40€......Otprilike cu to i uzimati ako ne nadjem kod nas, mislio sam ako bude redje da oblozim izolir trakom, mada je pitanje koliko ce izgubiti na savitljivosti...
Inace samo da vas obavestim ima pomenutih cable sleeving mrezica u NT softu u makedonskoj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari