Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Pa rrod se može srediti... za pametne ljude... za one koji svete vodicu i nose krst obešen na kontroleru xb360, ne znam.

Što se tiče ružnije grafike, izbor je jednostavan: ili ružnija grafika ili da ne može se igra uopšte...

A da, šta beše sa 6 meseci ranije izlaska... ništa :)

tih 6 meseci je men najvazhnije, setjam se da sam pre lepo prelazio igre na ps2 pa kad se pojave na pc-u postajem gta guru the all knowing :)

bw. mene je ovaj patch urnisao, pade mi fps dosta. jel' zna neko shta je koji q definition?

Poslednja izmena:
izostrava ti sliku...

nestao mi brojac municije posle novog patcha (ne znam koliko municije imam) :( kako to da sredim...

provalio sam u medjuvremenu. i meni je isto nesto brojach municije i text kad pricham sa nekim tako da mislim da je niko svoje zavrshio, ionako sam preshao igru.

p.s. da, niko nosi dres real madrida

Prilozi

• niko1.jpg
    niko1.jpg
    117 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
provalio sam u medjuvremenu. i meni je isto nesto brojach municije i text kad pricham sa nekim tako da mislim da je niko svoje zavrshio, ionako sam preshao igru.

p.s. da, niko nosi dres real madrida

Koji je to mod?

OT: @darkado
Jesi li ti Madridista ili samo onako si stavio dres?

neki mod sa dresovima barse manchestera i reala umesto ona tri pletena dzhempera. valjda sa gamingaccesa
@ stupar, jesam

Poslednja izmena:
Jel mozhete da pristupite rachunarima posle instalacije patcha, bash me zanima. :)

novi trigger :) grejt!!!

oni sa originalom mogu da drkaju kompjutere...

ti bas ono... kasnis :). check last 2 pages...
meni je igra stabilnija i bolje radi sa njim nego bez...

Pa rrod se može srediti... za pametne ljude... za one koji svete vodicu i nose krst obešen na kontroleru xb360, ne znam.

S obzirom na to kako "posluje" vecina "firmi" u kojima moze da se nabavi kutija, krst i sveda vodica ce ti vise pomoci od navodne garancije ili takozvanih RROD uber-strucnjaka. :D

Što se tiče ružnije grafike, izbor je jednostavan: ili ružnija grafika ili da ne može se igra uopšte...

Moj drugar ima C2D E6300 i 9600GT, sve na stocku, pa opet moze da igra. Da sece, sece, ali opet, cak i na medium detaljima, igra izgleda bolje nego na konzolama...

Kako radi igra sa ovim drugim patchem jel ista bolje:smoke:

Ma meni je patch upropastio igru, ukrao mi 5-10 FPS, zavisi da li je dan ili noć?

Internet kafe

Sa ovim patch-om ne radi kompjuter i internet u igri tako da ako imate misije koje se odnose na internet kafe to nece raditi.Ova igra je sklepana od blata!!!!!!!

Da li se nesto moze uraditi da prorade kompovi posle instalacije patcha ili kako da vratim na prvobitno stanje pre patcha posto ne znam da sacuvan save jer nemam pojma gde je a presao sam 60% igre???? Spadam u one koji se slabo poznaju materiju pa molim ove sto mnogo znaju da se ne ljute ako je glupo pitanje????

Da li se nesto moze uraditi da prorade kompovi posle instalacije patcha ili kako da vratim na prvobitno stanje pre patcha posto ne znam da sacuvan save jer nemam pojma gde je a presao sam 60% igre???? Spadam u one koji se slabo poznaju materiju pa molim ove sto mnogo znaju da se ne ljute ako je glupo pitanje????

Probaj da instaliraš ponovo prvi patch i sačuvaj gta4.exe fajl,a zatim ponovo instaliraj drugi patch i iskopiraj sačuvani exe preko ovog novog.To je barem meni pomoglo.Pozz:wave:

Probaj da instaliraš ponovo prvi patch i sačuvaj gta4.exe fajl,a zatim ponovo instaliraj drugi patch i iskopiraj sačuvani exe preko ovog novog.To je barem meni pomoglo.Pozz:wave:

Kad ovo odradim javlja mi se FATAL ERROR WS10... Nesto tu ne valja...

Poslednja izmena:
Najzad sam i ja kupio amd phenom 9850 2,5 ghz,imao sam strepnju kako ce se ponasati,ali vredi svaki dinar koji sam dao!Sad i ja mogu da igram na miru,bez da me bolu oci od "seckanja"!!!Jos da znam i da klokujem bilo bi jos bolje,ali odlicno je i ovako!!!

Ja probah i radi, ali mi ne radi save fajl
Verovartno koristis xliveless
moras da vratis staru verziju tj 0.93(najnovija ne radi sa starim pachom) kada kopiras gtaIV.exe(1.0.1)
i kada predjes misiju koja te muci vratis stari gtaIV.exe i stari xliveless(0.94)

Poslednja izmena:
Vrh Dno