znam za to da stedi energiju a kada se pokrene nesto radi na default kada pokrenem nesto na test cpu ne prelazi 2003.7 Mhz normalno u biosu sam probao na c1e dis/ena ista stvar hvala na odgovoru
hvala na odgovoru
EIST i C1 stavi na Disable![]()
hvala na odgovoru
advanced C1E support je tu ali EIST ne mogu da nadjem U BIOSU dali je to na advanced/cpu configuration ne mogu da nadjem
hvala jos jednom
advanced C1E jeste upravo EIST ako si ga ugasio a u radu nema efekta verovatno imas problem sa Biosem proveri da li imas aktuelan bios na toj ploci
E bre monti napravi pogolem propust, C1 nije isto što i EIST. Jedan menja pad množioca drugi promenu FSB-a, a opet isto im je pad kloka proca
@screen
Kad isključiš C1 u 99% slučajeva i EIST je isključen i ne vidiš ga, međutim možeš ga naći i kao Enhanced Intel SpeedStep pa ga svakako isključi ako naletiš u BIOS-u na njega. :wave:
I sta si time dobio![]()
Izgasi sve zastite i zelim ti puno srece pri skokovima napona u mrezi :d Zlo se jednom dogadja, u slucaju da neko ima primedbe na moj odgovor
Zaboga ne radis sesiju, niti imas problem pri O/C-u da ih moras gasiti! Kada ti bude trebalo snage CPU ce sam otici na punu brzinu
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari