- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Ili u prevodu, ja Štetočina. 
Na BENCHforumu ima par poruka sa sadržinom o tome kako je neko uspeo nešto da uništi. Najsvežiji primer je napajanje akumulatora sa napajanjem iz računara...
Već par dana mi se vrzma po glavi ova ideja, i kako bi smo to mogli da to sve uradimo i evo.
Napišete naziv komponente/uređaja.
Stavite cenu koja je vredela u vreme kupovine.
Stavite aproksimativnu cenu vrednosti u trenutku rashodovanja (trajnog).
Stavite kratak opis.
1. Fotoaparat Zorki 4 (komada 2) / n/a / n/a
Bio sam 4. razred. I odlučio da uđem u svet fotografije.
I gde ćeš bolji način nego da vidiš kako aparat radi. Nije mi bilo teško da rastavim fotoaparat, već kada sam počeo da ga sastavljam nazad, imao sam popriličan višak delova. :d
2. LG DVD ROM x16 / 10 evra / 5 evra
Savet, ne stavljajte dva diska u DVD uređaj istovremeno. Takođe, pogledajte da taj drugi DVD slučajno nije malo mokar.
3. Sijalice za novu godinu (ono čudo što šljašti) / 500 dinara / 500 dinara
Za đavola uspem da izgubim 2 one male sijaličice. I sad kako bih nastavio strujno kolo, ja se dosetim, i stavim ključ (običan ključ) u rupicu gde treba da stoji sijaličica. I zatim stavim i u drugu, drugi ključ. I ono proradi! Međutim, rekoh, daj da pomerim sijalice, i ko na klinac u isto vreme uhvatim oba ključa.
Mene je malo drmnula struja, a sijalice pregorele.
Next...
Na BENCHforumu ima par poruka sa sadržinom o tome kako je neko uspeo nešto da uništi. Najsvežiji primer je napajanje akumulatora sa napajanjem iz računara...
Već par dana mi se vrzma po glavi ova ideja, i kako bi smo to mogli da to sve uradimo i evo.
Napišete naziv komponente/uređaja.
Stavite cenu koja je vredela u vreme kupovine.
Stavite aproksimativnu cenu vrednosti u trenutku rashodovanja (trajnog).
Stavite kratak opis.
1. Fotoaparat Zorki 4 (komada 2) / n/a / n/a
Bio sam 4. razred. I odlučio da uđem u svet fotografije.
2. LG DVD ROM x16 / 10 evra / 5 evra
Savet, ne stavljajte dva diska u DVD uređaj istovremeno. Takođe, pogledajte da taj drugi DVD slučajno nije malo mokar.
3. Sijalice za novu godinu (ono čudo što šljašti) / 500 dinara / 500 dinara
Za đavola uspem da izgubim 2 one male sijaličice. I sad kako bih nastavio strujno kolo, ja se dosetim, i stavim ključ (običan ključ) u rupicu gde treba da stoji sijaličica. I zatim stavim i u drugu, drugi ključ. I ono proradi! Međutim, rekoh, daj da pomerim sijalice, i ko na klinac u isto vreme uhvatim oba ključa.
Next...
Poslednja izmena: