Šta je novo?

Kuler za p4 478, gde?

Shang Tsung

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.05.2005
Poena
349
Dakle, interesuje me gde se moze naci neki hladniji a tih kuler za doticno podnozje (478)? Gledajuci po itsvetu i pc berzi nisam uspeo nista zadovoljavajuce da nadjem, izuzev nekog cooler mastera D-. Inace, bitno je da lokacija ne bude na NBG-u vec negde u centru.
Da li neko moze da pomogne oko ovoga. Za kuler bih dao do oko 1k din.
Hvala.

toga je bilo u Desku i Computerdreamu

Nema nista u desku. Provericu u Comp dreamu... U gigatronu stoji u cenovniku, al ko sto je poznato nema na stanju.

Hm, nasao sam nesto zanimljivo i u firmi computer dream. Naime, u pitanju su 2 titan kulera: ovo i ovo. Za ovu Siberiu se kaze na sajtu proizvodjaca da je ultra silent, ali kad pogledam deklarisani nivo buke 27-45db, ne kapiram sta je tu tiho, a jos pogotovu ultra tiho. Da li je mozda neko imao iskustva sa doticnim ili sa titanom iz prvog linka. Dakle, tisina mi je primarna.
Hvala :wave:

Dzaba, cenovnici puni komponenti, ali kad zoves nema nista na lageru. Zaista neverovatno. Proverio sam gore pomenute firme i modele kulera, nema nista. Jedino mi preostaje da uzmem najobicniji box kuler(jer ovaj moj postojeci odvec tandrce).
Ako neko ima jos neki predlog, dobrodosao je.

Uzeo sam neki titanov box za 515din. Izgleda da se nista bolje ne moze naci.
Moze lock ili brisanje.
Pozdrav

Pa, gde si bio pre 4 dana.
Kuler je zaista dobar, ali vec sam nabavio jedan koji ce mi posluziti. Sledece sto cu nabavljati je neko tiho napajanje (jer se ispostavilo da je trenutno napajanje bucnije od prethodnog kulera). Otom potom.
:wave:

Nazad
Vrh Dno