Šta je novo?

Killzone 2

Neeemoj grujo ovakve linkove, nema potrebe... a pogotovo jos sto je iz 2007-e :)

Nego, malo novog artworka i slika:

4izzmg.jpg

2elf585.jpg

2rzoyld.jpg

290y8gz.jpg

Poslednja izmena:
mislim da će biti opasna pljuvačina na sony kad izađe killzone 2

prevelika su očekivanja i ona garant neće biti opravdana...

bez obzira, killzone će proverneo biti najbolji fps ikada, ali dobro znam da volki hajp na dobro neće da ispadne... pa posle gt prologa je pljuvačina trajala 4 meseca zbog AA, AF i pixel shading... i za kz2 će nešto da nađu i biće smaranja...

Jedino, ali JEDINO za sta mogu da smaraju je nedostatak co-opa.
Nema nicega vise. Toliko je sve ispolirano, ocisceno od bagova, izbalansirano i optimizovano da to prevazilazi bilo koji projekat u sferi video igara ikada.
Sony je stvarno zapeo da od Killzonea napravi nesto slicno kao sto su uradili od GT-a, ili ono sto je MS napravio od Haloa; killer app koji ce se prodavati u ogromnom broju primeraka. Jedino ostaje da se vidi kako ce marketing biti uradjen, jer je kvalitet apsoulutno prisutan.

pa posle gt prologa je pljuvačina trajala 4 meseca zbog AA, AF i pixel shading...

joj bas juce sam citao to.. trazio nesto u temi i naidjem na najsuroviju pljuvacinu po igri i tebe kako ih zoves da vide pre nego sto bilo sta kazu i ne vredi. a evo poslo godinu i po skoro od kad je izaso prolog a nista se do tad nije pojavilo sto moze da mu prismrdi..

a mogu i krofnice da se prave :)

Poslednja izmena:
JJedino ostaje da se vidi kako ce marketing biti uradjen, jer je kvalitet apsoulutno prisutan.

Sigurno nece premasiti Gatorade napitke sa Halo likovima na sebi :D

@ Jovyland

Sto da ne, i za mene je to davno bila samo jedna zbog koje se znalo da ce morati da se uzme konzola (GOW3) ali u medjuvremenu se ubacile i ovako neke da popune prazninu :p

Poslednja izmena:
S cim da promenim, Real Helping simulatorom? ;)

Nego, znam ko glumi ovog Helghasta, Boris the Bullet Dodger! :D

220px-Rade_s.JPG

9ghdds.gif

(valjda ce neko skapirati :p)

LOl nije takva grafika kucajte na youtube killzone 2 gamepaly HD i gledajte grafiku gameplay extra loodilo jedva cekam taman da skupim pare inace imam informacije iz 1 ruke da je jedan decko iz inostranstva igrao betu i kaze da je igrica nevidjena ...

...imam informacije iz 1 ruke da je jedan decko iz inostranstva igrao betu i kaze da je igrica nevidjena ...

:d
Takve informacije si i ovde mogao da nadjes, posto je pola konzolnog foruma igralo betu. :d

@Borise
Jesi ti igrao GT5: Prologue na kraju, ili jos cekas punu verziju? :d

Syma car :d

A helper cu pozajmiti ovih dana, samo da popravim pedale ;)

Nego manite se toga, Serbedzija ima refleks ebe kevu! :d

Ma bre hype sluzi za neobaveshtene da bi kupili PS3 i tako omogucili da Sony za one koji znaju shta hoce, napravi ovakve igre :) Neobaveshteni svejedno kupuju/igraju sve redom :)

Poslednja izmena:
:zgran::Klanjanje wow speachless...

auuu kakav se hype napravio oko ovoga....sto kaze bane bice pljuvacine sigurno. Nema sanse da sve bude ovako dobro.
But nevermind cekam i ja da prodje pre order:D

Jaka stvar, nece biti igra za 10, vec za 9.7.
Koga uopste i briga...

Au bre, ajde jos i outro pogledajte i onda ste presli celu igru preko YouTube-a :) Ja sam se davno ogranicio samo na gif-ove i slicice..

Mislim da cu do izlaska igre da odgledam celu kampanju na ovim trejlerima. :)

Pa ne znam sta podrazumevas pod genericki, ako mislis linearan, to jos ne znamo u kojoj je meri, ali ja biram vrhunsku linearnost pre nego open world fazon. Crysis je "kao" open-world, ali je ustvari takodje linearan, samo mozes da odlutas i u slepe ulice pa je onda kao "otvoren".. Daj mi nesto sto ce me drzati prikovanim za stolicu, a ne nesto sto cu se smoriti posle dva nivoa jer ne znam kojim putem da krenem dok ne ubodem onaj pravi (linearni). To je ono kao kad po*no filmovi imaju radnju :d pirati i gusari, nesto se kao bore 20 minuta, glume, glupiraju se, a svi znamo sta ce se ustvari desiti i zbog cega su tu ;)
Svakako KZ2 nije neka revolucija tipa neki nevidjeni koncept do sad, ali kao sto rekoh ranije, pitanje je sta jos mozes izmisliti u ovom zanru...

sto se tiche linearnosti, COD4 je maximalno linearan, pa je i dalje najintenzivnijih 8 sati pred ekranom... ako nije linearno onda je jako teshko ostvariti taj filmski utisak zbog ritma koji varira..

Upravo to..

I pre je 5, 6 sati nego 8 :p

sto se tiche linearnosti, COD4 je maximalno linearan, pa je i dalje najintenzivnijih 8 sati pred ekranom... ako nije linearno onda je jako teshko ostvariti taj filmski utisak zbog ritma koji varira..

Jedina razlika je u tome sto je CoD4 zbog skriptovanosti epska igra, koja ce te drzati prikucanim za ekran, dok je zbog iste stvari KILLZONE 2 linearni, genericki FPS.

Razlika je i sto neko vise voli "realnost", dok se neko lozi na SF.

Vrh Dno