Šta je novo?

Pomoć oko neke stvari :D

Kakvi klipovi pa to mu je podstrek da bude josh bolji ! Ko u klipu vidi neshto loshe taj ima problema : ))))

Brate glasao sam ali realno ako su ljudi izdvojili vremena za tvoj klip, kada pogledaju ovaj bicje im jasne neke stvari

http://www.sk-gaming.com/video/28004-RAMPage

Ovo je prava stvar.
taj klip nema veze sa ovim, iz prostog razloga, zato što mora da u njemu budu jedan od 5 igrača! ja sam izabrao XeqtR-a kao što se vidi iz klipa, i svaki video koji ulazi u obzir mora da ima tag IOL2003, što ovaj nema :) naravno, ima mnogo boljih klipova, ali to nije poenta mog :D

+2x5 od mene :type:

Vodim i dalje, ako se održi ovakav tempo do petka dobijam :)

taj klip nema veze sa ovim, iz prostog razloga, zato što mora da u njemu budu jedan od 5 igrača! ja sam izabrao XeqtR-a kao što se vidi iz klipa, i svaki video koji ulazi u obzir mora da ima tag IOL2003, što ovaj nema :) naravno, ima mnogo boljih klipova, ali to nije poenta mog :D
mozhe da nema veze koliko ocjesh ali lik je zadao toliko bolje glave da to upravo kao shto sam kazhesh - nema veze sa onim shta si ti postovao.

drugo poshto je tebi jedino stalo da se dochepash podloge [ u chemu ti i sam doprinosim] malo je weak da pljunesh chist skill samo zato shto nema tag IOL2003...koga boli uvo za to skill je skill...

koja je poenta tvog ? i kako to da u drugom nije jedan iz ekipe od 5 igracha kada se vidi da je oshurio svih 5 iz drugog klana !?

Gde sam to ja pljunuo na skill iz klipa koji si okačio ? Ne znam šta ti pokušavaš da mi dokažeš :) uslov je bio, scena iz igre gde mora da bude jedan od 5 izabranih igrača(xeqtr, fisker, ahl, vesslan ili quick). Ja sam izabrao svog, našao scenu koju mogu brzo da editujem i postavim odmah za dobar start, niti je mene zanimalo da ja tražim i kopam po starim demoima njihove fragove gde oni ubijaju ceo protivnički tim, jer bi bilo blesavo i gubljenje dragocenog vremena, plus bih sve džabe radio zato što su drugi imali bolji start.I da ponovim, cilj nije naj naj scena, da jeste, kao izbor bi uzeo nešto drugo.

Poslednja izmena:
Da ne radim search, a mozda ima i u temi - koja je igra u pitanju?

Komentar godine :wave: Kralju, svaka ti se dala :d

Pa sta 'ocete?! Nikad nisam igrao, pa samim tim ni video doticnu igricu, al' sam cuo za Counter Strike pre par godina ;)

Naravucenije - uvek radite search, bez obzira koliko banalna stvar je u pitanju :trust:

Poslednja izmena:
Iskreno, nekad je neznanje [barem u ovom sluchaju] blagoslov :)

Da si dao neki XXX pa i da pogledamo :D:D:D

jedno +10 i od mene

glasao vec ko zna koji put...
ako dobijes...svi koji su glasali bi trebali da dobiju tu podlogu na nedelju dana :d

Ako ti se ne rastaje sa podlogom, mogao bi neku drugaricu da prilozis... Ono, na nedelju dana :D:D:D

Ako nisi birač možda i bude nešto :D

one more corey a sutra sa svih 40 IPova po jos 1

Evo i od mene petice

Hvala hvala :) još samo 2 dana, trebalo bi da ostanem na vodećoj poziciji.

Sad znam da mogu da vas cimam ako budem ucestvovao na nekom online takmicenju :banana:

Sta si uradio, si pobedio... U GOT OVER 9000 votes od nas ;)

Pa da, eno ti gore link ka proglašenju :D sada još samo da stigne, odakle već treba da stigne :)

Nazad
Vrh Dno