Šta je novo?

Tiho hlađenje GEIL-a ?

takinada

Znamenit
Učlanjen(a)
12.04.2004
Poena
1,045
Dok su bila 2x1GB GEIL Ultra 800, naravno OC, temperatura na Asus P5k nije prelazila 45C. Kako sam turio još 2x1GB - prelazi 50C. Neki savet za "TIHO" hlađenje memorije. Trenutno su kod nas u ponudi dva zanimljiva i ne baš tiha rešenja: OCZ XTC cooler i Thermaltake cyclo ram cooler. Neka iskustva, saveti ... :wave::wave::wave:

Thermalright HR 07 DUO - oko 2500 din koshtaju, i pored toga shto izgledaju totalno nadr*ano rade svoj posao veoma dobro ;)

:wave:

Skuplji hladnjaci od memare :D Ako ti ne kvari izgled, da ghetto prikacis jedan fan preko njih ?

Da znash da nisam obratio paznju da ima 4 komada :D nego sam toliko odushevljen ovim TR-om da samo savetujem ljude da ih kupuju :D evo imam i ja jedan ali ne moze da stane pored IFX-a i cekace neko lepshe vreme :D :D :D

Neka 8ica ili 12ica ko shto rece OCz da duva preko meme i uzivaj ;)

:wave:

12cm vent preko je zakon mani ti ova shikijeva izdrkavanja :D :d

Ne pada mi na pamet da ih hladim-ako hoce -nek crknu!!! I memare i ploca,mada kod mene se samo memorije greju,ploca je OK... U svakom slucaju ne tangiram se vishe,tishina na prvom mestu!!!:smash:

...ja sam pre neki dan uzeo dva komada cooler master....i mogu reci da sa zadovoljan....

Poslednja izmena:
Ima vec hladnjake fabricki, tu bi samo nazadovao.

Najbolje je neki fan na njih.

Turio neku 14-cu koju sam bezveze skinuo sa LC POWER napajanja ranije. Dobro hladi. U GTA4 ne prelazi 42c. Hvala svima ... :banana::banana::banana:

ne videh da je ultra...definitivno mi trebaju coroskopi

Pa koji to drugi GeIL se greje, sem ultre? Meni je to bila referenca prilikom kupovine, pa sam uzeo Black Dragon, ne greju se ni na 2,2V. E sad, ako su vruce, ipak bi ih valjalo hladiti.

Nazad
Vrh Dno