Šta je novo?

Battlestar Galactica mod

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
1223969281_Front_hi.jpg

i vise o svemu ovde

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Što kaže moj brat - što je ovo lepo/ružno :D
Neke delove je extra dobro uradio, posebno mi se sviđaju ovi LCD ekrani. Znam da donja dva nisu prava, a ona gore tri? U slučaju da pokazuju temperaturu i tako te stvari, to bi bilo extra. Najbolji detalj u ovom radu. Na sličnu foru bi mogao da se napravi i neki Matrix mod ;)

Ja sam ljubelj serije

sikili, "kako bi je ja posedovao",(mi nismo anđeli 1), ovo kućište ;)

Kuciste izgleda odlicno. Svaka cast na trudi.

wow Екстра!

heh, aj dase ponovim -

kucishte izgleda ekstra, pogotovo nachin na koji ubacujesh cd, prvi put vidim takvo reshenje ... ALI zashto upropastishe seriju, oh noes!

gomila malih ekrana - estetika, ili ima neku primenu ?

respect covece

Koliko vredi ovakav ručni rad, da ste vi majstor, koliko bi tražili za ovakvo kućište kad biste rešili da ga prodate?

koji KICH! pre bi onog kineza sa ruchkom uneo u kucu nego ovo... respect za trud,detalje itd...ali mi je 'zhnaru' do *a*a :p

Poslednja izmena:
Ljudi ovo kućište je dobro ako imaš malu decu koja stalno čačkaju komp. Pošto izgleda strašno , bežali bi od njega u drugi kraj sobe.:p

:wave:

ovo kucishte je vrhunsko za one koji gotive novi BSG ... za vas ostale je strashno.

Ja gotivim prve 3 sezone BSG-a, ali sam isto tako pripadnik minimalizma, te mi je ovo mega natrpano i stvarno lici na piece of junk.

a modovanje kucishta je inache odlichna zanimacija ?

Nazad
Vrh Dno