Šta je novo?

ADSL na probu do 01.04.2009

Pike

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
390
Jel dobio jos neko ovu ponudu od Telekoma ? :trust:

Prijava do 31. januara 2009 :trust:

Bilo koji paket za 1 din ???!!! :trust:

"Usluge mozete otkazati ili nastaviti"

Ako je ovo tacno, eto mene kod telekoma.:)

Poslednja izmena:
Ovako kako stvari idu Telekom će načisto zakopati male provajdere. Ako, milo mi je, kad sam ja nanu naninu protiv Telekoma oni su svi bili u fazonu "Telekom je naš drug" i gledali kako da se što više dodvore onom bratu Petroviću & co. Ako propadnu, znači da i treba da propadnu!

Nemoj tako, delili su majicu Novaka Đokovića... šta je bitnije od toga...

Jel vazi ova akcija za stare korisnike?

...ili je to samo za nove..?

pa najbolje sada svim starim korisnicima da se da gratis tri meseca neta! razmisli malo sta pises? naravno da je samo za nove korisnike koji ce da dodju na telekom!

nego ako vec budete zvali za ovu uslugu dobro se raspitajte dali moze kod vas u gradu? pa ja sam iz novog sada i kod nas nemoze ova akcija koja traje od 15.12.2008 do 31.1.2009... pa ako je jos neko iz NS neka nazove pa neka vidi sta ce mu reci?

:wave:

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    47.5 KB · Pregleda: 558
SittingCrow hvala na informaciji!!! znaci sada kada sa sezamom raskrstim i dobijem MIK da biram dali verat ili telekom? sta mi vi preporucujete?

Na ovoj slici je spisak gradova za koje je ovo predvidjeno a na listi ne vidim ni Novi Sad ni Beograd.Da li se ovo odnosi samo za ove gradove ili je moguce i za druge?

Poz

koliko sam ja svatio samo se akcija odnosi na te gradove koji su navedeni na slici!!!

SittingCrow hvala na informaciji!!! znaci sada kada sa sezamom raskrstim i dobijem MIK da biram dali verat ili telekom? sta mi vi preporucujete?

Ja sam izabrao Lelekom, pre 8 dana podneo zahtev, pre 6 dana odobren zahtev... jos uvek nemaju ISDN modema, a kad ce, ne znaju... :D

cek bre, za nas sa jeftinijim ulaznicama, ja moram da potpisem ugovor na 12 meseci da bi do 1.4 imao net za dz?

Meni ovo lici na jos jednu prevaru i zebanciu.

Ja sam to shvatio ovako, imas tri opcije, prva, potpises, a imas zelju da otaljas ugovor do kraja, znaci do 1.4. imas dzaba net, a ostatak perioda placas po regularnoj ceni, druga, potpises sa zeljom da "isprobas" Telekom ADSL, "ne svidi ti se" usluga i raskines pre 1.4. platis ukupno 5 dinara i cao-zdravo nema penala i treca najgora opcija, potpises da vidis taj "internet" izaberes najjaci paket, zaboravis da raskines pre 1.4. tipa misteriozno ti iskljuce telefon, net nikako da proradi, u zgradi gde zivis nestane struje, demonstracije u gradu i ostale nebuloze, a zeleo si, odes do telekoma a on te posteno naguzi za kasnjenje i oguli te za preostalih 8 meseci ugovora :)
Dakle, mislim da ce biti ovako, plus verujem da brzina paketa nece moci da se menja.

И мени ово звучи исувише добро да би било истинито :zgran:.

Колега ће отичи ових дана да се пријави пошто је Сомбор на списку градова где је могуће па ћу видети о чему се ради.

Ako raskines ugovor pre nego sto idtekne 12 meseci treba a platis za sve mesece koje si pod ugovorom. Ili sam ja nesto pogresno shvatio? Tesko da ce telekom dati da ih neko za**** da koristi za dz i da ode.

Ova akcija tek sada ima smisla, samo mislim da u ovom slucaju treba sacekati 1.1. kad telekom izadje sa cenama novih ubrzanih paketa. Pretpostavljam da ce biti ukljuceni i novi (brzi) paketi.

Ako urade ovo sto pisete, svi mali i eliki podprovajderi mogu da stave katanac.Sta ce biti sa Sezamom? Kukali ste kako Telekom ima monopol, a kako se zove ovaj potez i cemu to vodi.
Dobar marketinski potez?
Na Sezamu sam skoro 3 godine, nije problem preci na Telekom, ali ....
Nemojte da bude posle, te ne radi mi p2p, te ovo , te ono.
Tek sad jos vise zalim sto nemam Sbb.

Pa shta god da se desi Sezam ti necje omogucjiti usluge za novac koji dajesh tako da....jel ostala josh neka majica sa likom Novaka :d

pa evo da se javim i ja! gledaj ja sam isto na sezamu jos dok je bio dial up pa sam presa na one s kartice a kada se pojavi adsl sam preso na njega tako da sam jako dugo i bio sam zadovoljan uslogom sve do sada ali ovo vise nema smisla!

a sto se tice telekoma i p2p radis savrseo posto ove iste torrente koje skidam kuci skidam sa istih torrent sajtova i kod drugarice tako da sam u par navrata u poslednje vreme vrsio testove!
pa kod kuce imam 2048/192 a kod nje imam 1536/128 i pojednine torrete koji se kod nje zakucaju na maximum kod mene kilave tako sto se tice telekoma ok...
ali sutra ja raskidam sa sezamom ali nejdemise trenutno kod telekoma iz razloga zato sto uslovljavaju na ugovor od godinu dana mada nije to problem toliki nego je problem taj sto sam ja nedavno ostao bez posla pa sada nemogu da placam ali uzecu kod nekoga sada najmanji paket pa dokle budem mogao da placam cu budem na adsl-u a kada nebudem vise mogao da placam zdravo dovidjenja!!!

Prilozi

• art foto.jpg
    art foto.jpg
    149.2 KB · Pregleda: 128
  • torent brzina.jpg
    torent brzina.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 48
samo jedno pitanjce, jel onaj adsl speedUP besplatan na Telekomu ili ne?

pa sto su slali po svim gradovima ako moze samo u navedenim? mogli su grdni papir i toner da ustede.. neozbiljno bre sve to.. ima li vesti iz drugih gradova.. odoh bash u telekom kod mene da se raspitam.. mada ne vidim za sada razlog da ne uzmem najbrzi paket na dva meseca po 2din i da ih iskuliram posle toga..

pa sto su slali po svim gradovima ako moze samo u navedenim? mogli su grdni papir i toner da ustede.. neozbiljno bre sve to.. ima li vesti iz drugih gradova.. odoh bash u telekom kod mene da se raspitam.. mada ne vidim za sada razlog da ne uzmem najbrzi paket na dva meseca po 2din i da ih iskuliram posle toga..

Ne funkcionise to tako,procitaj celu temu pre nego sto napravis veliku gresku ili idi kod njih pa se raspitaj dobro pre potpisivanja bilo cega..Iako su pajseri ne znachi da su ovce..
Poz

procitao sam celu temu i voleo bih da mi ukazes na veliku gresku koju sam napravio.. btw isao sam i do Telekoma ali me zanima i misljenje drugih ljudi.Dakle u cemu je velika greska?

procitao sam celu temu i voleo bih da mi ukazes na veliku gresku koju sam napravio.. btw isao sam i do Telekoma ali me zanima i misljenje drugih ljudi.Dakle u cemu je velika greska?

Greska je tumachenje da posle dva meseca najjaceg paketa mozes da im kazes neka hvala..ti potpisujes ugovor na godinu dana a za pocetak u okviru promocije ne placas ali posle ces da placas po standardnoj tarifi..

Poz

hvala na info ako je tako ali ne znam na osnovu cega si to zakljucio..? pise da se moze nastaviti ako hoces i da se ukoliko otkazes posle 01.04. da treba da se plati puna cena za ostalih 10meseci ili koliko ti vec ostane.. ako otkazem 31.03. TREBALO BI da je to to..ne hvala i cao bez ikakvih dugova.. e sad ako to nigde ne pise a podrazumeva se,ili mora da se saznaje ovako od insajdera iz Telekoma onda su jednom za uvek najveci mufljuzi i prevaranti.. prosto ne mogu da se opasuljim koliko nas drzava i njene kompanije potkradaju i prave ovcama na svakom koraku.. hvala jos jednom na info..

hvala na info ako je tako ali ne znam na osnovu cega si to zakljucio..? pise da se moze nastaviti ako hoces i da se ukoliko otkazes posle 01.04. da treba da se plati puna cena za ostalih 10meseci ili koliko ti vec ostane.. ako otkazem 31.03. TREBALO BI da je to to..ne hvala i cao bez ikakvih dugova.. e sad ako to nigde ne pise a podrazumeva se,ili mora da se saznaje ovako od insajdera iz Telekoma onda su jednom za uvek najveci mufljuzi i prevaranti.. prosto ne mogu da se opasuljim koliko nas drzava i njene kompanije potkradaju i prave ovcama na svakom koraku.. hvala jos jednom na info..

Verujem da su oni sebe pokrili i da nista ne daju za dzabe,a zakljucujem iz toga sto ti u svakom slucaju potpisujes ugovor na godinu dana.U svakom slucaju raspitaj se dobro,pogotovo kod njih jer su ugovori jako podlozni tumacenju a ubedjen sam da je ovo samo fora dodjite kod nas dobicete net 4 meseca za dzabe a posle tumacenje..
Mozda i nije tako,mozda gresim ali ovo je samo prijateljsko upozorenje..
Poz

bio u telekomu i pitao sluzbenicu na salteru da li posle 01.04. imam obavezu da placam neke penale ili nadoknade ona kaze ne.. ali ako potpisem takav ugovor briga njih sta mi je rekla nadrndana salterska sluzbenica..hvala jos jednom..

Vrh Dno