SittingCrow hvala na informaciji!!! znaci sada kada sa sezamom raskrstim i dobijem MIK da biram dali verat ili telekom? sta mi vi preporucujete?
i dobijem MIK da biram dali verat ili telekom? sta mi vi preporucujete?
pa sto su slali po svim gradovima ako moze samo u navedenim? mogli su grdni papir i toner da ustede.. neozbiljno bre sve to.. ima li vesti iz drugih gradova.. odoh bash u telekom kod mene da se raspitam.. mada ne vidim za sada razlog da ne uzmem najbrzi paket na dva meseca po 2din i da ih iskuliram posle toga..
procitao sam celu temu i voleo bih da mi ukazes na veliku gresku koju sam napravio.. btw isao sam i do Telekoma ali me zanima i misljenje drugih ljudi.Dakle u cemu je velika greska?
hvala na info ako je tako ali ne znam na osnovu cega si to zakljucio..? pise da se moze nastaviti ako hoces i da se ukoliko otkazes posle 01.04. da treba da se plati puna cena za ostalih 10meseci ili koliko ti vec ostane.. ako otkazem 31.03. TREBALO BI da je to to..ne hvala i cao bez ikakvih dugova.. e sad ako to nigde ne pise a podrazumeva se,ili mora da se saznaje ovako od insajdera iz Telekoma onda su jednom za uvek najveci mufljuzi i prevaranti.. prosto ne mogu da se opasuljim koliko nas drzava i njene kompanije potkradaju i prave ovcama na svakom koraku.. hvala jos jednom na info..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari