Šta je novo?

Mobilni do 40-50e

Ocoolaja

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
320
Posto uopste ne pratim mobilno trziste, recite mi sta od novih telefona valja za cifru od 40e (preporucljivo) do 50e (max). Jedini bitan kriterijum je da moze da prihvati (tj arhivira) MNOGO sms poruka. Ne pitajte zasto.

E da, ni bluetooth ne bi bio los.

Blutut malo teze, ali svaka nokia 1200, 1208, 1650 ili bilo koja najjeftinija nova nokia ce primiti brdo sms-ova

pa ok, u pravu si. I meni je bolje lezalo kada sam imao fon koji je mogao 500 da sacuva poruka. Bas me zanima koji fon u tom cenovnom rangu (40-50e) moze da sacuva 1000 poruka (nisam sarkastican, da ne dodje do zabune)? + ako su ti toliko bitne poruke, onda ti je bitna i tastatura? ja nikako ne mogu da prezalim svoj bqs ef81, jer je imao ``savrsenu`` tastaturu.

Treba mi preporuka za mob slicne cenovne klase, sa kolor ekranom i kamericom od nekih ~1mpx.

Meni treba takodje sto jeftiniji telefon (40e). Koristice se iskljucivo kao sekundarni tel. za razgovor i SMS. Obavezno je da ima dobru tastaturu, mikrofon i zvucnik. Baterija bi trebalo da bude takodje solidna. Pozeljno je da eventualno ima nekakvu mogucnost konekcije na PC radi backup-a imenika, SMS-ova, ali ovo nije prioritet.
Za sada se viseumim izmedju:

Samsung B100
Samsung B220
Nokia 1110i
Nokia 1200
Nokia 1208/1209
LG KG275
Sony Ericsson J120i
Sony Ericsson K220

Vrh Dno