Šta je novo?

Lock On"modern air combat", igra li ko?

vdr1981

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
350
Virtualni piloti javite se...;)Bas me zanima ima li koga sa bencha da voli ovaj vid zabave.Ako ima, mogli bi malo i u multy-ju da se oprobamo...Pozz

screenshot0151oy1.jpg

Ja sam igrao dok sam joystic mogao da gurnem u zvucnu :D
I to i IL2 sturmovick i f16 agresor .. obozavam simulacije letenja.

Sad vise i nemam vremena...

Dobra stara vremena i Combat Flight Simulator 2.

Kreiranje misije pratnje bombardera pri napadu na Port Moresbey sa aerodroma Ley na N.Gvineji.
Sat letenja preko Pacifika i snežnih vrhova Oven-Stanley planine,zbog 10 minuta borbe,i onda sat vremena nazad,uz ograničenu municiju i gorivo mog A6M2 Zeroa.Ko je čitao "Samuraj" od S.Sakaia zna o čemu pričam i zbog čega pominjem ove lokacije.
Posle je došao legendarni IL-2 i Il-2 FB.Baš sam bio fanatik za ove stvari.
Toliko sam vremena trošio na ovo da sam na kraju poklonio džojstik i zauvek prestao zarad svog zdravlja.Moderni combat me nikad nije nešto privlačio.

Za ljubitelje IL-2 i Lock On-a ,preko "ubi.com" se moze igrati MP bez ikakvih krekova i sifri...Vidimo se tamo...;)

Sve ozbiljnije stvari se desavaju na HyperLobby-u kako za IL-2 tako za L.O.

Da li vredi igrati na gamepadu ili mora joystick???

Poslednja izmena:

Svakako je pozeljan ali upoznao sam par likova koji Lock On vec godinama igraju samo na tastaturi i ,veruj mi,vecinu ce preslusati samo tako...:)U nekim situacijama ,tastatura moze bolje da posluzi od neke jeftinije palice,formacijsko letenje ili dopunjavanje goriva u vaztuhu i sl.

Nazad
Vrh Dno