Šta je novo?

PlanPlus 2006

Moze, niko ne kaze da se moze pomuciti i namestiti da PP2006 radi na vise racunara, ali to je vec domen piraterije koja je koliko znam strogo zabranjena na forumu.

Ne bi me cudilo da autori zbog ovih tutorijala kako instalirati PP2006 na vise racunara nece da odgovore na pitanja na forumu, ili da za neku od novijih verzija smisle novi nacin aktivacije da prilikom svakog startovanja traze konekciju na internet isl da bi se resili ove mane sa instalacijom jednog programa na vise racunara.

Poslednja izmena:
Što mora da je reč o pirateriji?
Imam kući 3 desktopa i notebook i treba da platim 4 kopije?
E pazi da neću!
A pri tome nisam sklon da ono što sam iskeširao delim džabe po komšiliku.

Naravno da je rec o pirateriji, ti si kupio jednu licencu za jedan komp.
To bi bilo isto ko kad bi kupio jedan hleb i posle svaki dan uzimao dzaba zato sto si jedan platio.

@vlasta:
Pa instaliras na jednom od tih koji je stalno uz tebe i kada ti zatreba samo pogledas na tom kompu mapu i to je to.A i inace kada instaliras program koliko se secam pise da moze da se instalira na jedan kompjuter i ako se ne slazes sa tim da ne instaliras i vratice ti pare.Prema tome to sto isti instaliras na vise masina nije legalno, mada verujem da bi na takve situacije progledali kroz prste, dok za deljenje po komsiluku bi vrlo lose prosao pogotovo sto je domaci program u pitanju.

Poslednja izmena:
Najverovatnije ću uzeti i ovaj novi, u kom obliku dolazi upgrade na disku ili preko neta kao i ostale zakrpe u obliku nekog fajla??
Upgrade PlanPlusa 10 znači da dobijate program po povlašćenoj ceni.Zvao sam danas i tako mi je rečeno,a aktivira se sa aktivacionim kodom sa 2006-ce.Znači,isto kao i onaj što će platiti punu cenu,samo što korisnici predhodne verzije mogu da ga kupe za 349,00 dinara.

Poslednja izmena:
Da li to znaci da bi trebalo da instaliram 2006cu pa preko 10-tku ili moze odmah da se instalira 10-tka koristeci kljuc sa 2006ce.
A sta se desava ako kojim slucajem zaboravim onaj prethodni kljuc?

Koliko vidim kao da ti nisu nista rekli, jer ove vazne informacije nedostaju.

Mada ja jesam blizu njih i mogao bih da ih pitam ova pitanja i licno, ali nemam samo ja nedoumice.

Poslednja izmena:
Pa ajde da lepo sastavimo par pitanja i jedan da posalje na mail podrske ili prodaje (ako postoji).

Ne mora da se instalira 2006-ca,već samo upotrebiš kod sa 2006-ce,da aktiviraš 10-ku.
Ja sam ostavio njihov broj,pa ne budite lenji,već ih pozovite i pitajte šta vas konkretno zanima.

Poslednja izmena:
Imaš u originalnom pakovanju aktivacioni kod,tako da ne moraš da ga pamtiš,ni ja ne znam moj,već kad mi treba pročitam sa kutije.
Ako se ja dobro secam, svaki put kada aktiviras program ti dobijes potpuno novi kljuc koji moras da sacuvas za sledeci put.

Pa ajde da lepo sastavimo par pitanja i jedan da posalje na mail podrske ili prodaje (ako postoji).
Naravno da postoji:p[email protected] i Prodaja:[email protected]

Ako se ja dobro secam, svaki put kada aktiviras program ti dobijes potpuno novi kljuc koji moras da sacuvas za sledeci put.
Pardon,moja greška,mislio sam na serijski broj,a kod,kako ti kažeš se dobija od njih.
Prvo se ukucava serijski broj,pa tek onda aktivacioni kod,ali meni je samo jedan put desilo da moram da ih zovem za novi aktivacioni kod.Meni nije problem da ih pozovem i da mi daju opet,ili to odradim preko neta,samo je bitno da imaš sačuvan serijski i na osnovu njega dobiješ ovaj drugi.

Poslednja izmena od urednika:
Imaš u originalnom pakovanju aktivacioni kod,tako da ne moraš da ga pamtiš,ni ja ne znam moj,već kad mi treba pročitam sa kutije.

Mislio sam na ovo sto je IgorHW rekao za aktivacioni kljuc.Ja svaki put zapisujem novi aktivacioni kljuc, ali za svaku slucaj zelim da znam.
Mada, iskren da budem nisu velike pare u pitanju pa da rizikujem pa lepo uzmem punu verziju i onda mogu da koristim PP2006 na jednom, a PP10 na drugom racunaru tj. imam 2 verzije dok sa upgradeom ostajem na jednoj verziji, ali zato prolazim jeftinije.

I btw mislis li ti da ce oni na telefonu znati da mi kazu da li se baze ulica smestaju u application data direktorijumu?
Bolje je koristiti mail sto cu mozda i da uradim.Pa cu im poslati i link na ovu temu pa neka odgovore i ostalima.

EDIT: Pisamo sam im, pitao sam ih ono sto me zanima i poslao sam im link ka ovoj temi, pa eto sacekacemo.

Poslednja izmena:
Videćemo šta će da bude,mada mislim da nemaju oni vremena da se ovde na forumu sa nama dopisuju.Na mejl će ti verovatno odgovoriti,ali za forum,ne znam baš...
Ja ga uzimam u četvrtak,kada su rekli da će i početi sa distribucijom upgrade-a.

Poslednja izmena:
vidim da ima "najkraci put". e sad, da li tu moze da se bira da pokaze taj najkraci put :automobilom,pesice i gradskim prevozom? pitam ovo jer 2006ca nije imala tu opciju za gsp iako je 2003ka imala ! pa kakvo je sad stanje u 10ci?

Verovatno će biti kao i na 2006-ci.Kad odrediš tačku A i tačku B,imaš mogućnost da izabereš i autobus,ne znam odakle ti da ne može?
Jedino ne može da ti da najkraći put busom,jer bus ima svoju liniju kojom ide,ne može zbog tebe da je menja.;)

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    61.1 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
... kao i na 2006-ci..... odakle ti da ne može?
...

iz licnog iskustva sa programom.
kada sam kupio prvobitnu verziju 2006ce nije moglo,nije moglo ni posle prvog update-a , ubacili su tu opciju tek posle drugog update-a, ako se dobro secam. znaci vise od godinu dana(verovatno i vise) 2006ca nije imala ono sto je imala 2003ka.
zato sada pitam ponovo da li je slucajno takva situacija u 10ci? molim da odgovori neko ko je probao bas to u 10ci (najkraci put gsp-om,ne gps-om;) ) .

PlanPlus 10

Evo 2 SShot-a,danas ga uzeo...
Morao sam da ukucam prvo serijski kod od 2006-ce,pa aktivacioni od iste,pa sam onda dobio aktivacioni za PlanPlus 10.A u kutiji je serijski od 10-ke.

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    309.3 KB · Pregleda: 99
  • sshot-2.jpg
    sshot-2.jpg
    139.6 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Nazalost meni do sada nisu poslali odgovor na moja pitanja sto me je malo razocaralo s obzirom da su radili, pa cu izgleda morati do njih licno da odem i da ih pitam.

Ja ti lepo rekoh...Zato ih nazovi telefonom,zar ti nije lakše nego da ideš do njih i,još po ovom minusu.

Otvorena je nova tema Plan Plus 10,pa možemo o ovom programu nastaviti ovde.

Vrh Dno