- Učlanjen(a)
- 15.12.2004
- Poena
- 349
Meni se cini da je Flightov cpu bulja, ja imam bolji FC2 skor sa istim podesavanjima ali sa 8800gt
edit: cak nije ni pod dx10 koji inace doda jos par fps u fc2, karta je na 675/950
Brate, daj nemoj da me zasmejavas, jel' se zezas? Pa ova dva procesora ne mogu da se porede, tvoj je trenutno najbolji procesor za video igre na svetu, a moj je trenutno jedan od najgorih, ako ne i najgori dual core 64 bita.
S ovim procesorom sam uskracen ko zna koliko frejmova ne zelim ni da razmisljam o tome.
Hehe mislim stvarno si nasao da poredis!
@Spaad, bravo Spaade! To je ono pravo, odusevio sam se tvojim rezultatom u FC2, iskreno mozda u nekoj buducnosti dodam i ja jos jedan ovaj MSI!
Pogledacu sta si radio sa biosom pa se mozda odlucim na isti potez da ne ukljucujem bez veze Rivu kada trea da igram igre...
Jesi li sam preko onog programa za ATI modovao bios? Jel' ima podrsku za 4830?
PS/ @Gx-x jos nasviran na 4Ghz, hehe!
Kada bi se testriale kartice obe na tvom procesora imam utisak da bi 4830 obrisao 8800GT s obzirom da ti imas average 45 frejma, a ja 41, velika razlika je min broj od 9 frejmova, a to je ono sto su mnogi i pricali da sto jaci procesor broj min frejmova veci...
Poslednja izmena: