naravno samo u cetri oka sto bi narod rekao kad je posta u pitanju Hvala na informacijamaЕво ти резултата које сам мало пре окачио у другој теми.
или
Иначе пакет је 4096/256 Kbps, па ти види. Ја сам са Лимана 4, а има нас двоје на адсл модему.
Ја имам премиум налог на rapdishare, па могу да их и похвалим, док торенте не скидам.
Каква је подршка, е ту нису погрешили ови горе, једном речју ужассссссс!
Мени су пред нову годину ладно умањили проток са 1.5 мбс на 1 мбс, после пар телефонских разговора, одлучио сам да се не ослањам на њихове "инжињере", већ да поднесем захтев за 4мбс, јер сам на њиховом пакету преко 2 године, а цена је права мизерија.
Ја код њих остајем, то је сигурно, али немој никад да зовеш 021/4807152, него правац на шалтер главне поште!
Надам се да сам ти помогао
Поздрав
danasnja poseta posti i raspitivanje u vezi PTT adslom je izgledala ovako........molim vas gospodine nazovite 9813(mislim da je taj broj)i raspitajte se kod telekoma za uslove oko adsl-a......ali gospodjo ja zelim adsl kod PTT mozete li mi vi pomoci oko informacija.....morate da nazovete 9813---telekom info centar....???????????????????????...inace prijatna starija gospodja koja izgleda nezna da telekom i ptt nisu ista stvar i umalo da zaboravim i poprilicno tvrdoglava tako da sam ja popustio i napustio objekat jer nisam mogao da je ubedim da mi netreba telekom nego PTT
A jel nisi slucajno ti otisao na pogresno mesto?
A jel nisi slucajno ti otisao na pogresno mesto?
telekom se u ns nalazi na sasvim drugom mestu (spens) tako da nije mogao da pogrešiPazi, ako si usao u postu i krenuo da se raspitujes o internetu, oni su ti dali 100% telekom. Raspitaj se gde se nalaze kancelarije PTT-a u tvom gradu. Ja sam tako usao u zgradu poste kao sto su mi rekli, usao u sobu 7 ili 27 (ne secam se), i upao na neki upravni odbor ili sta vec :d . Onda mi je ljubazni portir rekao da iako pise posta, to je zapravo telekom :d , i da idem na drugi ulaz :d . Zanimljivo, jel.
I niko ne odgovori koje modeme daju i moze li wireless ruter. Nego, aj da je nebitno to, jel daju user i pass da moze da se koristi neki kupovni bolji router?
Trenutno se dele TP-Link 8811A 1 Eth + 1 USB port modem. Modem se setuje u PTT Net-u bar za korisnike Beograda. Niko ne sprecava da se koristi sopstveni modem. Wireless modele ne daju.
hvala na odgovoru sutra krecem u glavnu postu pa da vidim sa njima tamo sta i kako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari