Šta je novo?

iTunes Music Store Account

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Od prvog trenutka kada sam video da postoji iTunes Music Store pokušao sam da napravim account, naravno, no luck there.

Ono što me interesuje, kako je moguće da neko napravi iTunes Music Store Account, a da dolazi sa našeg podneblja.

Odmah da kažem da VISA Virtuon Raiffeisen banke neće moći da prođe. Očigledno je da se putem broja kartice vrši provera lokacije banke (određeni serial za određenu zemlju). Tako da taj fazon otpada.

Onda sam se dosetio vaučera koji mogu da se kupe kao poklon (Gift Cards), ali me tu buni situacija, koja je da se mora imati već postojeći nalog, a ako ne, verovatno je potrebno registrovati nov nalog, ali je opet potrebna kartica... Vrzino kolo.

Da li neko ima nekakav delotvoran predlog za ovaj mali problem?

Pa izaberi da nemaš karticu...

Kako ste mogli da registrujete do pre mesec dana? Uvek je morala kartica...
Sad ću da se pojedem kao mesec, a mislim da nije moglo.

Moguce je registrovati se ako nadjes expire-ovan redeem code.
Ja sam to uradio pre mesec dana.

Kako ste mogli da registrujete do pre mesec dana? Uvek je morala kartica...
Sad ću da se pojedem kao mesec, a mislim da nije moglo.

Mislim da ovo jos uvek funkcionise -- nije sigurno!
Dakle moglo je da se registruje na sledeci nacin:

Nadjes nesto u Store-u sto je Free, ali nesto za sta ti treba account da bi downloadovao, ne podcaste itd.
Ides na opiciju da skines i onda ce ti se pojaviti ono da uneses sifru. Idi na ono da napravis novi acct. i tamo ces pored kreditne kartice imati da obelezis opciju None.
Ja sam je jedva primetio, ali sam uspeo da se registrujem na taj nacin!

da, ali kao sto je loco napisao yreba ti barem gift card

ja imam account sa nekom americkom karticom i radi skroz ok..

ja imam account sa nekom americkom karticom i radi skroz ok..

Ti si u USA, a covek pita za Srbiju!!! Foliras se genije, uvek se foliras... Zasto se nisi ponudio da mu napravis nalog?!?

Ostali:
Kako dobiti gift card?
:wave:

Poslednja izmena:
Nisam u USA, samo imam tu karticu... zar ne moze sa banca intesa internet karticom?
A drugo, jel taj akaunt samo za kupovinu pesama posto ne vidim sta ce to nekom ovde u srbiji?

Poslednja izmena:
Moze i bez kartice, nemojte sad tacno da me drzite za rec(pokusacu naknadno da napisem step by step proceduru), ali fora na koju sam ja pre jedno 20-tak dana otvorio account je ta da iz prodavnice izaberes neki free "artikal" i posto ti kaze da nemas kreiran account i ponudi kreiranje istog lepo sve popunis s naglaskom da kod dela gde biras nacin placanja izaberes poslednju opciju koja je bila ako se dobro secam(no card), za zemlju mozes da izaberes koju hoces, ja sam stavio Hrvatska, a kao broj telefona ostavio neki "odgovarajuci" za tu zemlju....i to bi bilo to....

user loco objasnjavao skori u iPhone feq delu
Iz iTunes-a odes u appstore (kao zemlju selektujes ameriku) i odaberes neku free aplikaciju i kliknes na "get app", kad ti otvori popup za registraciju klikni na crate new account i tada ces na skrinu za odabir nacina placanja imati i opciju "none", od svojih podataka email upises tacan, a ime, adresa i slicno upisi bilo sta, samo da je validna US adresa (imas na netu generatore adresa). Dobices na mail link za verifikaciju i to je to.
Virtuonka verovatno ne moze da prodje verifikaciju posto itunes store nije "available" za srbiju.

Mislim da jos moze :wave:

Ima na facebook-u Apple students grupa sa nekom promocijom za 20 besplatnih pesama. Sa linkom iz promocije otvorite US account i biće opcija za kreditne kartice "none".

Kakve koristi imate od accounta ako on nemate verifikovanu CC, sto je prakticno nemoguce postici sa nekom od kartica iz Srbije ?

Poslednja izmena:
Prvo: Uvek ima nesto Free ;)
Drugo: Korisnicima ajfona je neophodan
Trece: Postoje jos neki benefiti, poput skidanja album art-a za muziku i tako to.

Nazad
Vrh Dno