Šta je novo?

Igra 2008. godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

phantomr

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600KF - DeepCool AK620
Matična ploča
Biostar B660GTA
RAM
64GB DDR4 3600
GPU
RTX 2060 Super
Storage
2TB+3TB+3TB+500GB SSD
Zvuk
Logitech Z5500
PSU
Seasonic s12ii-620
Kućište
Chieftec Dragon
Monitor
27+2*19
Miš & tastatura
Logitech g600
Mobilni telefon
87925984799
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Zasto mi nismo imali anketu za igru godine na PC-u?
Kao sto su konzolasi imali.

Poslednja izmena:
Ja nominujem Kings's Bounty: The Legend.

Poslednja izmena:
Ja Nominujem Cryostasis Uvek za Ruse trenutno je igram i meni je super:D
Mada imamo standardni COD 5,FC 2,CRYSIS,GTA 4 ali opet Rus ih DERE :D

Novi Princ of Prža:D.

1. GTA IV
2. NBA 2K9
3. Dead Space
4. Witcher EE
5. Mass Effect

Po meni:

Najbolji FPS: Warhead
Najbolji RPG: Mass Effect (witcher je ipak iz 2007, a F3 mi nije bio dobar kao ME)
Najbolji horor/tps: Dead Space (mada je i Silent Hill Homecoming vrlo dobar)
Najbolja platforma: Bionic Commando Rearmed (totalno mi je cool igra, svaka cast Lari Kroft ili Princu, ali ovo mi je simpa, a plus je oldschool)
Najbolja voznja: Grid
Najbolji "sport": NBA 2K9
Najbolji multi: Left4Dead
Najbolja puzzle igra: World Of Goo
EDIT: Najbolji Hack&Slash: ae cisto da pomenem i ovaj zanr kad sam vec zaredjao, tu bi mozda stavio Assassin's Creed...nije nesto epohalno, Argonauts-e tek treba da probam, a bio je tu i DevilMayCry 4, koji ima bolje ribe :D:D...

GOTY (sveukupno): GTA IV

Najgora igra/najveci promasaj godine: FarCry2 (Tu su negde Legendary, pa onaj nesrecni Alone in the Dark, NFS Andrkavr i jos neki naslovi, ali ni blizu hajpovani kao ovaj)

Verovatno sam neke dobre igre zaboravio, no ovo je nesto na brzaka...:)

Poslednja izmena:
+1 Kings's Bounty: The Legend - nisam mogao da se iskuliram dok je nisam zavrsio, makar igrao 18 sati dnevno :), tako da je za mene to ipak bila igra godine.

ostale dobre po meni igre su bile:
Crysis
GTA IV
NBA 2K9 i ovaj basket mi nije izgledao lose, iako sam vrlo malo igrao
Imam utisak da i onaj Pure nije los, ali nisam stigao da ga ozbiljno igram
GRID isto izgleda ok.

ali treba nam onaj poll pa da glasamo, i bilo bi ok da imaju kategorije, npr voznje,sportske,fps, arkade,logicke avanture i u svakoj po barem 3 najbolje i onda glasamo, ako nesto nisi igrao ne glasas u toj kategoriji.
Ovako ce biti tesko da ista saznamo :)

Poslednja izmena:
Pa, sto mora da bude glasanje...i ovako je ok, kaze svako "sta mu je na dusi" i to je to...:)
Ali ako bi neko otvarao glasanje, definitivno bi trebalo podeliti na kategorije.

1. NBA 2K9 (najbolja stvar koja se dogodila sportskim igrama na PC-u ikad)
2. ...
3. ...
4. GTA 4 (najgora optimizacija u historiji PC gaminga , uz jos hrpu gluposti vezanih za instalaciju sto je unistilo sjajnu igru)
5. PES 2009 (sta cu sad , jednostavno nema nista bolje)

fallout 3, world of goo.
inace, crysis je izasao 2007.

Poslednja izmena:
I pored svih problema GTA IV je po meni igra godine.

S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky
GTA IV
Far Cry 2
PES 2009

Po redu:

1.GTA IV
2.Kings's Bounty: The Legend
3.World Of Goo
4.The Witcher Enc.Edi.
5.Spore
6.Mass Effects
7.NBA 2K9
8.Left 4 Dead
9.Fallout 3

Igra godine: GTA IV

+1 za King's Bounty stvarno je zanimljiva igra i nekako te veze za stolicu, vuce te da odradis jos ovaj quest. :) Mada sam da se podele po kategorijama pa onda glasanje .

Poslednja izmena:
Za najbolju ne mogu da se odlcuiim - mnogo igre nisam ni igrao
ali za najgoru fallout3 bez konkurencije

Poslednja izmena:
Zaboravili smo jednu odlicnu igru, mislim da je iz 2008 Lego Indiana Jones, zavrsio sam je 100% i odlicna je zanimacija.

U poredjenju sa 2007. koja je prstala od vrhunskih naslova, 2008. je bila poprilicno mlaka, bar po mom misljenju... Sto se tice izbora igre godine, bicu poprilicno subjektivan po ovom pitanju, pa ce se neki mozda i soknuti... :D

Elem, u najuzi izbor upadaju Mass Effect, King's Bounty: The Legend i Dead Space... Jedino ove tri igre su mi imale dovoljno dobro razradjenu atmosferu i pricu da bi kao celina mogli da konkurisu za igru godine. King's Bounty i Dead Space su bili pravi sleeper hitovi, tako da su zaista ostavili neverovatno pozitivan utisak na mene. :) GTA4 jos nisam igrao, kao ni FO3, mada ovaj drugi sumnjam da ce me baciti u neki trans, s obzirom da sam igrao keca i dvojku, no videcemo... Kao dva najveca razocarenja ove godine, doziveo sam Red Alert 3 i Neverwinter Nights 2: Storm Of Zehir... Pitate se zasto nisam ubrojao Undercover? :D Ne znam za ostale, ali ta igra mi je jos od prvih screen shootova izgledala kao potpuni krsh, tako da sam i ocekivao kompletan uzas od igre... E sad, zasto RA3 i NWN-SOZ? Na novi red alert sam cekao 7 godina, a kao sto svi znamo preterana ocekivanja su prokletsvo... Dobri stari smek i B-movie gluma su tu, ali zato mi je "AI kolega" u svakom scenariju zajedno sa cinjenicom da se 80% misija odvijaju na vodi potpuno unistio gameplay... Sto se tice SOZ, ***. posle proslogodisnjeg pozitivnog soka i remek dela, zvanog Mask Of The Betreyer, ovogodisnja expanzija mi je dosla kao hladan tus... Hteli su da povrate "feeling" Baldur's Gate i maximalno su failovali...

Sa druge strane, primecujem da su ljudi uglavnom uzasnuto reagovali povodom Far Cry 2-ojke... Meni se, opet, ta igra poprilicno svidela. Da, znam da je gameplay jezivo dosadan na momente, ali meni su spektakularni prizori Afrike, briljantna fizika i graficki dozivljaj overall, uspeli da nadomeste sve nedostatke ove igre. Po meni, FC2 graficki deluje dosta upecatljivije od Krize. ;)

Ok, da ne duzim dalje; definitivno prva 3 mesta:

1. Mass Effect
2. Dead Space
3. King's Bounty: The Legend

EDIT: Umalo da zaboravim; pocetkom prosle godine izasao je niskobudzetni RPG od strane ruskog izdavaca Akelle, radjen po romanu Arkadija i Borisa Strugatskog - Hard to be a God. Igra je dobila neverovatno mlake ocene, kako od publike, tako i od kritike, i brzo je zaboravljena. Meni se, iz nekog razloga, dosta svidela i ostavila kranje upecatljivo secanje. :)

Poslednja izmena:
Ajde i ja:
1.GRID (Po meni remek delo voznje, gledano kao deo zabave)
2.Warhead (Odigrao za 3 dana a posla preko glave, znaci nisam spavao)
3.GTA 4 (I pored chuda muda za instalaciju, dushu dala za izivljavanje na neduznim
stanovnicima Liberty Yorka)
4.Left 4 Dead (Bolesno opustajuca rokacina)
5.Fifa 09 (Meni se svidja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno