zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
U pojedinim komentarima ste potpuno ne realni isto tako iz testova koje komentarisete izvlacite ono sto se vama svidja a neke mane i ne deostatke uopste ne komentraisete a vezano za PII, gde je onda tu prava i realna slika o ovom procesoru? meni se pripisuje da sam fan a vecina u ovoj temi pise u AMD fan fazonu. Monti postavlaj rezultate i daje komentre koji su na neki nacin kontradiktorni u odnosu na ono sto moze da se vidi u tim rezultatima, covek je napisao ovo "Ono sto sam hteo da ti kazem *******i je cinjenica da neces naci nijednog i7 na 4200 MHz sa single karticom koji ce postici 29000 pojena" i postavio sliku sa i7 gde se jasno vidi da je to sto je rekao itekako diskutabilno, niko to ne primecuje niti mu skrece paznju da je nesto premutovao. Ja sam se samo nadovezo na vase komentre o performansam vezane za i7 mogu da se nadovezem i sve to o cemu pricate manje vise proverim iz prve ruke, da kojim slucajem ne pominjete i7 u celoj prici, tema bi isla nekim drugim tokom. Ovaj post nisma ja postavio http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1674834&postcount=968 vec monti, ovaj isto tako http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1673137&postcount=926 vec nas dragi moderato koji ume da brise postove koji komentarisu ono sto je on postavio, gde je onda moje krivica cak i ako sma smorio, budite malo realniji pa cu malo manje smarati, potegnete pricu a onda necete da pricate o tome ako neko u temi ucestvuje ko vam ukazuje na ocigledne propuste u onome sto pisete@*******i, ajde u jednoj kratkoj, prosto prosirenoj recenici kazi sta zelis da nam dokazes, jer vise malo ko ima zivaca da cita tvoj tekst.
Jednostavno je, Core i7 je klasa za sebe i po ceni i po performansama, ima DDR3 IMC, ima veliki L3 i ima hyperthreading zbog cega je najvise brzi u CPU testovima od Phenoma 2.
Phenom 2 ce biti konkurentan sa Core 2 Quad, po veoma povoljnoj ceni i to je poenta price.
Niko nije rekao da ce AMD da preuzme performance crown od Intela. I dosta vise Intel vs AMD.
Poslednja izmena: