Šta je novo?

ASPIRE - Fantastichno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme abacus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a jel ima daljinski za ona vrata ?

Jel se nekome svidjaju ova kucista. Mislim na izgled, osim sto su jako neprakticna?

Ne. 😛

Meni od svih takvih "nadrndanih" gamerskih kucista najbolje izgleda Dell XPS. 🙂

dell-xps-710-h2c.jpg

daj mi molim te objasni sta je prakticno kuciste?
tj. sta ovo kuciste cini neprakticnim, to sto mu se 'vratanca' otvaraju na gore?

pa uporedi ga sa svojim antekom i videces na koje sve nacine je neprakticno 😉

pa koje?
antec prakticnije cuva komponente?
hladjenje, prostranost, i slicne stvari su odlike nekog kucista i odredjuju njegovu vrednost ali nikako ne spadaju pod prakticnost

Svasta, znaci, nije ne prakticno ako ti je kuciste lose provetreno ? Ako je los raspored unutra ? Ako ces morati da dizes vrata na gore (meni bi udarala u sto) da bi ubacio CD/DVD ? A vala nije prakticno ni za odrzavanje... Prakticnost na stranu, kuciste je kiceraj teski. Deluje mi kao nesto sto bi Neo ili Blueberry pravio

Poslednja izmena:
i svako kuciste koje ima vratanca je neprakticno, to sto se otvara prema gore bio bi izbor ljudi koju takvu mogucnost imaju, npr meni ne bi udaralo niti bi mi smetalo da otvaram vratanca na P182

fino sam objasnio da to ne spada pod prakticnost, mozes reci da je lose provetreno a ne da je neprakticno, neprakticna moze biti solucija hladjenja
to bi onda znacilo da je najprovetrenije kuciste ujedno i najprakticnije
ovo kuciste se ne prodaje odvojeno nego kao gotov sistem sa vodenim hladjenjem
nije planirano da ga sam budzis nego samo da izaberes, koliko grafickih, koliko rama i sl
i na kraju, sta god izabrao oni ti moraju dati garanciju da to sve radi

sto se tice samog izgleda, samo za decu ali svakako da ima ljudi koje se loze i na ovakav dizajn

logo mi je najjaci, komotno moze kao slogan za neki 18+ film :d

Poslednja izmena:
Pod neprakticno sam mislio bas na ta vratanca 🙂
Koliko je to otvori zatvori u toku dana (posto prekriva i dvd i usb). Nebitno je sto ide gore, mada trazi malo vise prostora, pa moze da bude problem nekim ljudima. Ja licno ne bih sebi nikad kupio tako nesto, e sad ako nekome to ne smeta previse...
A i neprakticno je i posto moras negde da ga sakrijes, posto upada u oci kad neko udje u sobu, pa se valja crveniti koliko je ruzno 😛

Poslednja izmena:
A ovo kuciste je kao trebalo da podseca na neki Lambo? Ma ruzno je za sve pare...ili je jednostavno samo drugacije?!

trebalo je da podseca na predatora :smash:

@zevs ja se slazem da su vratanca stvar neprakticnosti ali isto tako, prakticnije ih je postaviti ovako gore nego ona na P182 drzati otvorenim
kao sto rece gx-x, da imam klince njima bih kupio

@zevs ja se slazem da su vratanca stvar neprakticnosti ali isto tako, prakticnije ih je postaviti ovako gore nego ona na P182 drzati otvorenim
kao sto rece gx-x, da imam klince njima bih kupio

Istina, ako se podigne gore, onda ne smetaju. Cak mi je tako malo i lepse.

Boze kakav SHIT 🙂

Pa da imam 12 godina pa i da se napalim 🙂

a sto vi taj komad pleka nazivate kucistem ?

Lol ovaj vento ne bih drzao u stanu iako me izgled kucista nikad nije zanimao 😀

Nazad
Vrh Dno