Šta je novo?

Problem sa Leadtek GLobal i WinXP SP3

Flight

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
349
Imam problem sa Leadtek TV2000 XP Global karticom, izbacuje mi sledecu poruku "Fails to build graph", instaliran sistem Win XP SP3?

Da li postoji resenje za ovo, znaci ne mogu da gledam TV izbaci mi ovu poruku kada startujem pvr?

Uradi sledece sigurno pali, kod mene par puta se isto desilo i ovo je resilo problem.
Iz device managera obrisi drajvere za tv kartu, i posle odradi scan for hardware changes i on ce ti pronaci tv kartu i instalirati drajvere i sve ce raditi.Ako ne upali instaliraj neke druge drajvere.

Ako i posle ovoga radi sve do prvog restarta onda ces morati, nazalost da nadjes i skines starije 4.xxx drajvere sa kojima radi sve kako bi trebalo, jer ovi noviji drajveri umeju da zezaju sa istom tv kartom.

Ova poruka se koliko sam primetio cesto desava kada se instaliraju novi graficki drajveri bilo atijevi bilo nvidijini.

EDIT:
Evo i linka ka tim 4.xxx drajverima ako ti zatrebaju(za sve sisteme - samo 330KB)
http://rapidshare.com/files/177485562/Leadtek_WinFast_TV2000XP_Global.exe.html

Poslednja izmena:
@The pocetnik,

Hvala puno pokusacu, pa javljam da li je uspelo!

Nista se ne menja, nego cu za koji dan da instaliram Win XP SP2, jer moguce da SP3 pravi probleme, plus trenutno koristim pci graficku S3Trio, tako da mozda i to zeza, ali pre ce biti SP3.

pci graficku S3Trio,

Graficka je problem.

Nista se ne menja, nego cu za koji dan da instaliram Win XP SP2, jer moguce da SP3 pravi probleme, plus trenutno koristim pci graficku S3Trio, tako da mozda i to zeza, ali pre ce biti SP3.

SP3 nije problem sigurno, jer ja imam tu tv kartu i windows xp sa sp3 i sve radi kako bi trebalo, osim sto se ponekada javlja ta poruka kada reinstaliram graficke drajvere.A i pitanje je kako taj S3 trio radi overlay i sta si stavio u renderer u winpvr-u(ako si stavio vmr ili vmr9 onda je ocigledno zasto ne radi tj. graficka je u pitanju)

Ok, hvala na odgovorimo, da znam da opet instaliram SP3 kada budem ubacvio novu graficku, veceras mi stize HD4830, pa cu ceo wind da reinstaliram jer je poslednja graficka bila Nvidia, tako da posle toga ne bi trebalo da ima problema, hvala jos jednom obojici! Pa javljam dalje :)

Ubacena nova graficka, i radi Leadtek tv kartica bez problema, samo sto sada nema zvuka! :D

Mislim da sam sve prikljucio eksterno kako treba, interno nisam nista, ono direktno u plocu nisam, vec spolja kabli iz tv kartice u plavi port na integrisanoj zvucnoj, medjutim zvuka nema, gde i sta treba da podesim???

Poslednja izmena:
Podesen i zvuk, nasao sam gde treba da se ukljuci! :D

Ja imam litek tv karticu i svaki put kada promenim kanal izgubi se ton ondosno ton ode u mute.

Nazad
Vrh Dno