Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a - Zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo,kazem da mi se ruter sinhronizovao na 2047/190 a imam protok 768/64.
Znaci posto sam speed up user trebao bi da imam protok 1024/128,ali ja ga nemam.A ruter sinhronizovan na 2047/190 cccccccccccc

A koliko vidim user gagi86pn je isto iz paracina i kod njega lepo radi......

Poslednja izmena:
1536/128 -> 2048/192 Kbps
Da li postoji neko objasnjenje zasto na ovim paketima dwnload nije dupliran kao na ostalim?

1536/128 -> 2048/192 Kbps
Da li postoji neko objasnjenje zasto na ovim paketima dwnload nije dupliran kao na ostalim?

Koliko ja znam samo je na jednom paketu duplirana brzina dl-a.

"4096/256 Kbps (povećanje sa 2048/192 Kbps)"

Poslednja izmena:
Pa da bi videli kako smo se osećali mi korisnici 1,5 mbit paketa u septembru :)

AArghghhhhhhhhhhhhh.........dosad sam se preganjao sa drugim likom iz korisnicke sluzbe i rekao mi je da se bavim spekulacijama i da ja nemam nikakvih smetnji i da imam natprosecnu brzinu za moj paket kad skidam nesto sa M$ sajta............cccccccccc

EUnet ce , kao i prosli put ,povecati brzine sa zakasnjenjem , negde 10og januara :wall:

Ako su nekom ubrzali, a da je imao aktiviran speed up, nek javi...

Povećano na 2Mbita! Telekom ADSL.

Poslednja izmena:
EUnet ce , kao i prosli put ,povecati brzine sa zakasnjenjem , negde 10og januara :wall:

To nije istina, pre svega zato što se portovi regulišu u Telekomu... Tako da zavisi kada oni odrade koju centralu, a ne zavisi od provajdera. Ja sam na EUnetu, pa mi uvek promene par dana ranije :smash:

AArghghhhhhhhhhhhhh.........dosad sam se preganjao sa drugim likom iz korisnicke sluzbe i rekao mi je da se bavim spekulacijama i da ja nemam nikakvih smetnji i da imam natprosecnu brzinu za moj paket kad skidam nesto sa M$ sajta............cccccccccc

sta hoces covek je potpuno u pravu zvanicno je od 01.01.2009.a ti hoces citiram
natprosecnu brzinu :d

da, imam aktiviran...

brzina mi je i dalje 768, a u ruteru mi pishe 1535/126

pazi i meni je tako bilo do malopre,samo sto sad u ruteru pise 2047/190 a i dalje imam 768/64,ali natprosecan

Varijanta da za****s muzikanta (i svira ti za dzabe) ;)

Danas ,25.12.2008., 13:20

Tacno sam predvideo sta ce da se desi.Posle kazite da nisam vidovit :)

Poslednja izmena:
Meni se na proslom ubrzanju normalno ubrzalo, iako sam speed up aktivirao pre prvog ubrzanja.

Poslednja izmena:

Danas ,25.12.2008., 13:20

Tacno sam predvideo sta ce da se desi.Posle kazite da nisam vidovit :)

Ne razumem sta pricas...sta se pobrljavilo? Smiri se i sacekaj, ako prosli put nisu nista zeznuli valjda nece ni sada. Ako i prvog januara bude ovakva situacija dugujem ti izvinjenje ali zasad stvarno ne bi trebalo da pravis galamu oko ovoga.

Evo da objasnim.3. decembra sam aktivirao speed up uslugu,na paketu 768/64.Ruter se sinhronizovao na 1535/126 i ok,Radi speed up.Kad je istekao speed up vratila mi se brzina na 768/64 ali ruter je i dalje ostao sinhronizovan na 1535/126.Veceras se restartovao ruter i sinhronizovao na 2047/190.Efektivna brzina je i dalje 768/64.Posle par razgovora sa 0800-100100 sad su mi podesili i ruter se malocas sinhronizovao na 766/64.

WTF???

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    29.9 KB · Pregleda: 153
  • untitled01.JPG
    untitled01.JPG
    29.9 KB · Pregleda: 135
Ne razumem sta pricas...sta se pobrljavilo? Smiri se i sacekaj, ako prosli put nisu nista zeznuli valjda nece ni sada. Ako i prvog januara bude ovakva situacija dugujem ti izvinjenje ali zasad stvarno ne bi trebalo da pravis galamu oko ovoga.

Bojim se da cu morati da potvrdim ovo sto @ toshapn prica.
U ruteru 2mb/s, a i dalje je 768kb/s.
Imam speedUp aktivan i sad cu i koju slicicu da bacim!

Zanimljivo mi to sto download ide do 1100kb/s, pa pri kraju testa spusti na nekih 760kb/s, a takodje i upload. Ode do 160kb/s, i pri kraju testa mi spusti na 117kb/s.
Dobio sam za sada samo bolji ping, koji je pre prelaska bio 45-45, a sad 35ms.

Moguce je da ce nama oko 1-og pustiti full protok.

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    243.8 KB · Pregleda: 79
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    186.8 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
Vau kako su brzo reagovali...pa nista, mozda im iz drugog pokusaja uspe.

Malopre primetim, 1024/128 :). U ruteru 1023/133, nisam nikada aktivirao speed up.

cccccc,evo sad je kako treba,ruter sinhronizovan na 768/64,znaci kao da nikad nisam aktivirao speed up,e sad,ako povecavaju pakete,a meni povecali ali ostao sam bio limitiran pa mi sad resinhronizovali na staro a povecanje na novo otislo......lol

E tako sam pricao sa ukupno 5 ljudi u korisnickom servisu,nit me oni vise razumeju nit ja umem da objasnim,samo meni jasno izgleda :)

378897179.png

Paket 1536/128. U ruteru: 2047/186

edit: zaleteo sam se, nisam video da su i drugima povecavali :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno