Šta je novo?

NFS MW instalacioni problem!?!

mirkeclima

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
309
Evo posle par godina rekoh ponovo da instaliram most wanted, ali shipak:wall:
Upishem serijski broj, i posle toga iskochi poruka da nemam directx 9.0c i da ga skinem i tu se svi pokushaji instalacije zavrshe.
Inache imam novembarski directX update shto je vishe nego dovoljno.
Probo sam obe verzije most wanteda, osim osnovne imam i black edition.
Na jednom stranom forumu lik je reko da mu je pomoglo da iskopira 2 fajla iz directX instalacije dsetup32 i dsetup u system32 folder, probo sam i to ali ne funkcionishe.

Da li postoji reshenje za ovaj problem?

Pomagajte braco!!!

Hvala unapred!!!

Iskopiraj sve na hard, otvori autorun.cfg u notepadu i liniju "DirectXVersion=9.0c" promeni u "DirectXVersion=0" (bez navodnika naravno), pa snimi i napravi novi CD u Neru ili UtraISO-u.

klikni desnim dugmetom misa na onaj autorun.exe na disku i u compatibility mode izaberi Windows 2000 idi na apply i pokreni taj autorun.exe i ide next sa instalacijom.

Hvala, ovo je i meni bilo potrebno!

@Voodoo
Hvala chovek kombinacija je uspela!!!

@illidan
To sam probo isto ali nije uspelo kod mene.

Znas neke igre nece da rade ako su skidane sa neta i to sa loseg trackera probaj da nadjes neki dobar tracker za downloadowanje i da ne zaboravim na win XP ne moze svaka igra dobro da radi jos pogutovo ako je neki los pirat.Jos jedan savet probaj da nadjes direkt x 10 ja taj imam i radi.:wave:

Znas neke igre nece da rade ako su skidane sa neta i to sa loseg trackera probaj da nadjes neki dobar tracker za downloadowanje i da ne zaboravim na win XP ne moze svaka igra dobro da radi jos pogutovo ako je neki los pirat.Jos jedan savet probaj da nadjes direkt x 10 ja taj imam i radi.:wave:

Sad k'o da si rek'o da 'leba ne moz' da pojedes ako si ga kuci doneo u platnenoj torbi zato sto je bolje nositi ga u papirnoj kesi :d

Nazad
Vrh Dno