pa kada volis licno da se uveris, onda sacekaj sa komentarima, dovoljno si pametan da ne pucas sam sebi kontre
x2 kartica moze bez problema biti gora od signle po pitanju min fps-a
Vidi ovako, ja nemam problem sa tim da svoje misljenje o necemu branim po svaku cenu, to je samo misljenje, analiza onoga sto svi mozemo da vidimo i zakljuck na osnovu toga, tako da na osnovu onoga sto je pokazano ja sam izvuko neki zakljucak, ne vidim nista lose u tome, ako se ispostavi da je GTX295 los proizvod narvno da cu reci da je los, na osnovu onoga sto zasad moze da se vidi cini se da je dobar, ali nista dok se sam ne uverim, ako budem imao para i potrebe mislim da cu je kupiti, za sada mije i ova GTX260 vise nego dovoljna, probacu je to je sigurno.
eto kolega animan je postavio rezultate, postavi i ti pa da uporedimo
voleo bih da imam pored sebe jednu 4870x2 da testiram, mada ne vidim svrhu jer je ovaj e8400 sigurno ne moze nahraniti
Eto ja sam postavio pa uporedi. 4870x2 sam imao u masini jedno duze vreme tako da znam da je za moje standarde pretopla i prebucna i sto to mogu da kazem i za GTX280, ali zato je GTX260 c216 u ovom trenutku prava kupovina, tiha brza, dobro se klokuje i relativno pristupacna
🙂 pri maksimalnim klokovima u istim uslovima kao na prikazanoj slici, daje 50fps prosecno.
Tvoj i moj test se razlikuje pe svega...niti si napisao koji ti je min fps 🙂. Ti koristish generichke testove pre svega, tako da toliko o tvom testiranju...a ja sam u stanju da odigram jednu zahtevnu deonicu 10x na veoma slichan nachin i da nadjem aritmetichku sredinu minimalnog, maksimalnog i prosechnog broja slika u sekundi. Generichki test nije merilo, mada ako se dobro uradi moze da bude 😉...vec real life gaming...
Koji si ti demagog
🙂 zasto mi jednostavno ne odgovoris sta ti se desilo sa GTX280 i kako je moguce da imaju isti fps? ustvari nemaju isti nekao je moja GTX260 c216 brza na istim klokovima to jes klokovima GTX280 karti
😉 stvarno ne znam kako je ovo moguce, ali sve mi se cini da ces zbog objektivnosti morati ove testove da radis ponovo makar sto se tice GTX280, evo mogu da ti pomognem ako ne umes da se snadjes sa nvidiom he he
😀
Inache, nishta chudno nije da ti je GTX260 i GTX280 skor slichan u 1680x1050 🙂. Razlika bi se drastichno povecala u vecoj rezoluciji u korist GTX280 karte, ali bi i dalje skor bio slabiji od 4870x2. 8.12 drajveri su doneli ogromno poboljshanje, a sledeci ce doneti josh vece jer ce verovatno otkljuchati sideport.
Ovi draiveri su mozda doneli nesto, ja kada sam imao prilike da se druzim sa pomenutom "furunom" nisam ima ove draivere a sledeci draiveri nece doneti nista zato sto niko nece da je kupi pored GTX295 koja je vec u najavi dosta brza, ali to cemo tek videti. Draiveri o kojima pricas previse kasne toliko da kada se budu pojavili isto kao i ovi nece vise nikoga zanimati osim onih koji su je vec kupili i njih ce vise zanimati kako da je prodaju i kupe GTX295:-devil-:
Koja je onda poenta prichati o vrhunskom ugodjaju u igri? Ne paliti AA i AF je apsurdno iz perspektive cena GTX280 i 4870x2...
AF je ok, slika je daleko lepsa, teksture su ostrije, ali AA pri rezoluciji 1920x1200, misli cemu to, meni ne treba?
Ne! Ti nisi fanboy, tebe jednostavno mrzi da sve pazljivo prochitash, ali to si i sam rekao tj napisao negde na forumu
Kada ima smisal nesto citat onda citam, ali kod grafickih karti mene zanimaju samo tabele i slike rezultata, zasto bih citao nesto sto moze da se vidi, zar treba neko dodatno da mi objasni da 40fps u proseku ne mogu da budu sa istom kartom u Crysisu i u Crysis Warhead, sta ti ima da se cita, tu treba malo preispitati takav rezultat sto tebi ocigledno nije palo na pamet, ako nista drugo mogao si da pogledas rezultat 4870x2 pa da zakljucis da nesto nije uredu.
He he, ala sam ti sad reko, inace imas minimum fps na slici, ali posto si ne pazljiv u radu svojih testova ne zamerm ti sto tako nesto nisi primetio kod mene na slici
😛 i nemoj da mi odgovaras selektivno i na nesto sto te nisam pitao, hocu samo jasne odgovore na konkretna pitnja, bez demagogije. Sto se igranja tice mozemo da se nadjemo u nekoj igraoni da te "operem" koju partiju u necemu sta vec volis da igras:-devil-: