Šta je novo?

Mobilni za devojku? :)

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
imate li neke predloge ili iskustva :D stize nova godina lol

ma mislim devojka je normalna, tj ne interesuju je gadzeti :d

mislim da bi uzela iphone prodala i kupila neke chizme + normalan fon :D

onaj LG je interesantan, ali koji je ono model? :)

razmislicu

Poslednja izmena:
LG Shine i to u srebrnoj boji.Jednom sam se *****ao pa ga nosio nedelju dana...Ili njega ili roze 7373,nema sanse da pogresis.

Pa kupi joj iPhone

Cenjeni mood-u weasel, kada menjas tudj post, shvati njegov kontekst! Ovako ispade da ubedjujem coveka da uzme iPhone... Od saljivog posta si napravio sta? A vec sam u postu iznad dao glas za navedeni phone, ali ti si faca te shvatas... :D
Idi bestraga ;)
Ili vrati post u predjasnji kontekst, ili ga brisi! Ovako je neukusno da ostane, nemas pravo da menjas smisao tudjeg posta iako si jelte mood ;)
:wave:

Poslednja izmena:
Cenjeni mood-u weasel, kada menjas tudj post, shvati njegov kontekst! Ovako ispade da ubedjujem coveka da uzme iPhone... Od saljivog posta si napravio sta? A vec sam u postu iznad dao glas za navedeni phone, ali ti si faca te shvatas... :D
Idi bestraga ;)
Ili vrati post u predjasnji kontekst, ili ga brisi! Ovako je neukusno da ostane, nemas pravo da menjas smisao tudjeg posta iako si jelte mood ;)
:wave:

+1 :)
Sa ovim se i ja slazem :)

Moja kuka za 6500 slide... Shacujem banke sedam dana, gledam koju da obijem...

LG Shine i to u srebrnoj boji.Jednom sam se *****ao pa ga nosio nedelju dana...Ili njega ili roze 7373,nema sanse da pogresis.

Pazi, pitao sam 10 zena razdoblja od 22-40god, kada sam kupovao djevojci 7373 i svaka mi je rekla black umjesto pink. Pink je ok ako ima 15godina.

Samsung L310
Mislim da nema zene koja ga ne bi htela..
A i svakog muskarca pitaj jel lep, dobices potvrdan odgovor..
Kad joj ovo kupis, volece te dugo :p
Moja devojka ima crveni, mada su svuda po netu slike telefona zlatne boje
samsung_sgh-l310_wine_red_main.jpg

evo i specifikacija i jos po koja slika..
link

Poslednja izmena:
Meni samo u svome zivotu nije jasna jedna stvar: zasto se dele fonovi na muske i zenske??:wall: Gloopost najveca! Pa te "zenske" modele koje ste nabrojali ima svaka 1.5 devojka u proseku! Kupi joj nesto dobro i koliko -toliko da se izdvaja-naravno,ako ti je bas stalo do te cure,ako ne,ubaci je u kolotecinu,nek se stopi sa masom :d

L310 jos uvek nije imala svaka 1.5 devojka jer se tek i pojavio..
I ne dele se telefoni na muske i zenske nego na zenske i sve ostale..
Koji je to telefon izrazito muski da ga devojka/zena ne bi mogla nositi? A ima brdo telefona koje muskarci ne bi smeli/trebali nositi

Moja preporuka za Nokia 7610 Supernova. Dolazi sa dve maske različitih boja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno