@DukeofSerbia
Jesi li pazario šta?
Јесам. Погледај у профилу (
Sony KDL-32V4500)

.
Купио у четвратак у суботичком ТехноМаркету за 68.999 на акцији. Све похвале за момке што раде јер су дозволили да прикључим лаптоп на телевизоре (конкретно Sony KDL-32V4500 и Philips 32PFL7403D) и још су пустили слику са обичне земаљске антене. Прегледао сам и остале моделе, али је Сони поцепао све као свиња мастан џак :d.
Угао гледања као у спецификацији (де факто 180 степени), нема ефекта духова у брзим сценама, звук врло добар (нарочито када ради BBE ViVA, бас се солидно чује), слика код куће на СББ аналогној кабловској варира: што ТВ станица има лошију опрему/сигнал, слика је лошија :d. Редукција шума ради посао на домаћим крш каналима сасвим добро

. Већ су сателитски дигитални канали доста бољи, нпр. CNN и BBC World на каблу су солидни, али је слика са сателита видно боља (а још гурам слику преко шугавог скарта - имам дигитални сателитски рисивер), слика са лаптопа фантастична, црна боја код Сонија је без премца, такође троши мање струје од конкуренције, менији су као на PS3 (плаво-жута тема), за нешто више од 5 минута је искенирао канале на кабловској и тако. m-HD рипови су сасвим добри, али кад сам пустио "The Matrix" HD-DVD рип :zgran:. Catalyst Control Center је по прикључивању лаптопа преко DVI-HDMI кабла одмах препознао да је накачен са Сонијев ТВ.
Све у свему, вреди сваки динар

.
Сутра ћу га фотографисати мобилним па ћу показати како изгледа

.
П.С.
Једино што га не користим за лаптоп, нажалост... па га и не гледам. Фактички сам га гледао у четвртак и нешто мало јуче.
Pitam da li vredi, jer ima vrlo malo kanala koji daju FULL HD...
Pa, da li je bolje uzeti neki HD READY, i to neki ogroman, pa gledati kablovsku, tu i tamo neki DVD, BLUE RAY... pa za dve-tri godine pazariti ove nove, laser tv-e?
Ма који Full HD, само ће ти аналогна слика изгледати лошије због веће резолуције.