Šta je novo?

Lcd tv 32" do 500 e

sasha015

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2008
Poena
345
Svaki savet dobrodosao....moj trenutni favorit je http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg-televizor-lcd-32lg3000.html...Sta znam,deluje mi ok zbog garancije od 2 godine..novi je model..u pocetku su hvaljene te serije x000,a sada i ne bas...iskreno uzivo ga nisam video...tek sledeci vikend idem u bg,pa cemo videti kako to izgleda...

Znaci,ovo mi je prvi put da kupujem lcd tv(monitore za komp ne racunam) i nemam ama bas nikakvih iskustava sa tim,sem onog iskustva koji se moze naci na netu:type:....a sto vise trazim,sve je konfuznije...svaki predlog i sugestija je dobrodosla...

Ja sam kupio 32lea431t2. Mnogo je lepseg dizajna od A330 i nesto boljeg kontrasta.
Jako sam zadovoljan (ne kao kad bih imao 42" Full hd) ali za cenu do 40k to je odlican izbor.
Ima cak 3xhdmi i slika je veoma dobra cak i sa SD kanala.

Gde taj samsung ima za 40000?....Kod mene se dilema priblizila kraju....Sutra u bg....izbor je skoro pao na lg 2000 ili lg3000.. garancija od 2 godine i dizajn dosta igraju ulogu..skoro su slicni po specifikacijama....malo nelogicno ali lg2000 kao losiji model ima bolji odziv od 6.5ms naspram 8.....i lg2000 nema na svim trzistima....mislio sam da se radi mozda samo za istocne zemlje,ali ga nadjoh i u Nemackoj....cene 40000 i 42-43000....Pevec,comtrade....bar na sajtovima ima...ako slucajno nema na lageru ,onda ***...

Ovde treba voditi racuna samo o sto nizoj ceni i eventualno estetici, posle dugotrajnog googl-anja sve svodi otprilike na ove cene iz bugarskog Technomarketa:

TOSHIBA 32C3500PG ..........899
LG 32LG2000 .....................899
PHILIPS 32PFL3312 .............899
SAMSUNG LE-32A330 ..........959
LG 32LG3000 .....................969
SONY KDL-32U3000K ..........999

Cena je valjda u lev-ima,
cini se da je samo kod nas SAMSUNG LE-32A330 najjeftiniji model...

***...ne vidim opciju"izmeni"....ajd ako neko stigne,jer krecem za bg sutra oko 12,da mi kaze nesto oko tih mrtvih piksela....jel postoji ta pojava na lcd tv ili je to uglavnom vezana boljka za monitore....mislim ,ako i ode koji sa 3 metra ga sigurno necu videti....koliko sam primetio niko se ne zali na to...pozzz i kad se vratim javljam sta sam uzeo,kacim slike i da zakljucavamo temu....:wave::):wave:

Uzeta Toshiba 37"av500p u Metrou na "akciji"za 54200....***...Nije bio Lg u tehnomaniji na lageru danas,a morao sam kuci...Inace 32" je odpala prvi dan razgledanja....Velicina je ipak bitna:):)....Zamalo da uzmem Samsung plazmu u Pevecu za 49000....ona plazma od 42",sto se dosta polemisalo o njoj na forumu,ali covek ugrabi pre mene zadnju....mozda je i bolje...ne znam gde bi je i stavio...ogromna je i teska 30kg.....Prvi utisci o toshibi su ekstra....samo sam skenirao kanale da vidim radi li tv....ali moja kablovska je sr....Sneg na Avali,Sneg na Hustleru,mtv sa prugama....Mora tu ici total posle Nove godine....Eto toliko:wave::wave:

Kupio 32LG2000 za 40k, prvi utisci jako povoljni, preko SBB slika odlicna, ipak 32-ka ima mnogo bolju i cistiju sliku od 37-ice ili ne daj boze 40-ice sa rastojanja od 2,5-3 metra...

Kupio 32LG2000 za 40k, prvi utisci jako povoljni, preko SBB slika odlicna, ipak 32-ka ima mnogo bolju i cistiju sliku od 37-ice ili ne daj boze 40-ice sa rastojanja od 2,5-3 metra...

Posto sam zainteresovan za doticni model da li bi mogao izneti i druge utiske posto je proslo 15-ak dana od vase kupovine doticnog modela. SBB je nesto sto cu i ja koristiti, povezao bi kompjuter, kucni dvd plejer, gledao DVD-e i DivX itd...
Ukratko, interesuje me koliko ste zadovoljni modelom posto se u tom cenovnom rangu pojavljuje i Toshiba AV500 koja je prilicno hvaljena na ovom forumu.

imam 32lg3000, zadovoljan sam u svim segmentima... Naravno da ima boljih za vise para, ali za 39999 ovaj je najbolji

Da li su ovi "pristupacni" modeli pametna dugorocna investicija? Ne volim da kupujem "jeftino" ako me razumete. Imaju li neke vece mane ili slicno? Ne bih bas za 2 godine da menjam..

Vrh Dno