Šta je novo?

Vista transformacija u Mac OS X

draske73

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2007
Poena
349
Evo linka za transformaciju Viste u Mac visual.Ovo je "ručni" rad,tj pravio ga je neki lik.
Ja nisam u mogućnosti na žalost još da probam jer mi je MoBo crkla i čeka garantni rok,***.Probaću sutra na poslu,tu mi je Vista x86 zaboravio sam da ponesem SP1,jer neće bez njega.

Evo i link:
http://www.rapidlinks.co.uk/showthread.php?t=36618

i citat šta je to:
this turns vista graphics into Mac OSX. The process takes 5 minutes and you dont need to edit anything or delete system files etc. It works on any version of vista SP1 and comes in 32bit and 64bit. I have included instructions and a video of my desktop so you can see it.

Veličina toga je oko 65mb

Poslednja izmena:
Problem sa ovim je što menja sistemske fajlove i što posle ne može da se izbaci sa sistema. Bilo je da se skine sa DeviantArt-a i mislim da još uvek ima tamo. Nisam siguran ni da li posle može da se povrati običan izgled Viste?

Vecian ostalih transformation packova je moglo da se vrati obican izgled
Ne vidim zasto bi sad bio problem

Zato što sam pročitao negde komentare za ovaj ili neki jako sličan Mac trans-pack da totalno đubre napravi u glavnom Vista folderu i da je jedini način da se povrati originalno stanje - reinstall sistema.

Moguce ovaj nisam ni isprobavao niti zelim 😉

Aj probacu u VM-u pa javljam, posto mi je slobodan net 😉

Onakav screen nisam uspeo da napravim, ali VistaGlazzz koji ovo cudo instalira moze da patch-uje i un-patchuje sistemske fajlove.

I na kraju ?

Skidam sada, ali neću biti u mogućnosti da ga do sutra probam ...

Valja li ? Može li da se vrne u prvobitno stanje ? jel može da se instalira samo jednom korisniku ??

Ja još nisam probao,a kako se stvari odvijaju neću moći ni na poslu.
A koliko sam čitao u onom read me kad sam skinuo ovo, on par puta radi reboot tako da sigurno nešto menja u "dubini" Viste.
A ako je tako mislim da se ne isplati zezati se sa ovim. 😉

Poslednja izmena:
Uhh, nisam bio jasan😉
Instalirao sam ovo cudo, uz njega ide VistaGlazzz.
Taj VistaGlazzz u stvari menja fajlove, i moze da ih vrati na staro. Znaci, sve moze da sve vrati.

Uhh, nisam bio jasan😉
Instalirao sam ovo cudo, uz njega ide VistaGlazzz.
Taj VistaGlazzz u stvari menja fajlove, i moze da ih vrati na staro. Znaci, sve moze da sve vrati.

Hvala prijatelju na trudu i informacijama. 🙂

Nazad
Vrh Dno