Šta je novo?

Samsung NC10 - diskusija

SeeBeen

Jež
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD ThreadRipper 3960X
Matična ploča
Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
RAM
8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
GPU
MSI GeForce RTX 3090
Storage
4x Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Integrale + Logitech Z-5500
PSU
Asus ROG Thor 1200W
Kućište
Lian Li PC-011D XL
Monitor
3x 27"
Miš & tastatura
ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
Laptop
MBP 14 M1
Mobilni telefon
Samsung S22 Ultra
Pametni uređaji
Smartwatch
Steam
coola_m
Pristup internetu
  1. Optički internet
18.jpg

Bit-Tech review

Po bit-techu ovo je najbolji netbook koji su ikada koristili. Pratim njihove review-e dosta dugo, i vrlo su objektivni...
Ako mi se sve kockice sloze, ovo ce biti moj novi laptop.

Let the spamming begin!

Poslednja izmena:
Malo tezi iMac look-u... :p

App. price?

EDIT: £319.00 :S:

Mnogo po mom misljenju, mada da je lep, jeste!

:wave:

Poslednja izmena:
Imao sam prilike da ga vidim, i malo ga procackam... Tastatura je bolja od onih na netbookovima ostalih proizvodjaca!

Moj kolega iz Nemačke je nakon ozbiljnog market research-a pre tri nedelje sebe obradovao jednim modelom.

Jedina zamerka mu je bila što nigde ne može da se nađe u drugoj boji osim bele. Za ostalo ima samo reči hvale.

Postoji i plavi i rozi i šta sve ne, ali tek kad "zaživi". Kao i kod drugih modela, koji su izašli ranije, biće puno problema sa snabdijevanjem svim varijantama na svim tržištima.

Kao i uvek... Ko je glavni uvoznik za samsung? I ima li nekog na forumu ko bi znao da nam kaze kada ce se pojaviti ovdi? :d

Kao i uvek... Ko je glavni uvoznik za samsung?
Нико. Самсунгови лаптопови се не увозе у Србију, а у светским оквирима Самсунг је на нивоу статистичке грешке ;).

Pošto uvoze sve živo od Samsunga, kontam da će vrlo brzo Technomarket da nabavi ovo...

Sa ovim laptopom bi trebao da izadje van okvira statisticke greske...

Nista,nasao sam preko,black sa engleskim win xp.Stvarno mislim da je Samsung ozbiljan igrac,i u kojem god polju da se takmici,ima pobednika :Samsung mobile (Omnia),Samsung Storage (F1 hdd-ovi,Samsung DVR-203B,SSD),Samsung Monitor (ne secam se kako se zove model) i sad Samsung Notebook (NC-10).

Pošto uvoze sve živo od Samsunga, kontam da će vrlo brzo Technomarket da nabavi ovo...
Увозе Самсунгову потрошачку електронику ;).

Нико у овом делу Европе не увози Самсунгове лаптопове и тако ће, по свој прилици, дуго остати.

Sa ovim laptopom bi trebao da izadje van okvira statisticke greske...
NC10 није лаптоп ;).

Увозе Самсунгову потрошачку електронику ;).

Нико у овом делу Европе не увози Самсунгове лаптопове и тако ће, по свој прилици, дуго остати.

Samsung je tek sad ušao na američko tržište s laptopovima, a i na ostalima nije nešto zastupljen... ova svojevrsna ekspanzija zadnjih mjeseci može da znači da ćemo možda vidjeti njihove modele u određenoj mjeri i kod nas, psoebno ako njihov netbook krene da se dobro prodaje.

Nazad
Vrh Dno