Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Ovaj construction kit ce popraviti neke stvari, to je sigurno. Ali nije prica glavni problem ove igre. Samo izvodjenje je glavni problem. Uzasno je monotono. V.A.T.S. je glupost. Bolje da su pravili: ili full pucacinu ili poteznu igru. V.A.T.S. samo usporava igru, pri tom ne donoseci ni jedan takticki momenat. On je tu samo da bi konzolashima bilo lakse da nishane.

Sve u svemu, Fallout 3 je igra koja ima sve mane ES igara a nijednu njihovu prednost.

Ma da, ne moze to tebe drzati, nema ni izbliza dovoljno bagova da bi se tebi igra svidela :d

:wave:

Pa vidim da se i ovdje cekaju patchevi.

Ovo je trebao biti RPG sa FPS elementima. Dobili smo RPG sa ne znam kakvim elementima. Uglavnom puca se, jeli? Licno, osjecam se kao retard kada stisnem VATS tipku. A real time combat nema smisla koristiti, jer izgleda skilovi nemaju utjecaja na taj mod. AI uopste nema inteligenciju...

Dobro, mislio sam da ce bar prica i kvestovi biti zanimljivi? Ne znam kakav je glavni kvest, prica, jer nisam toliko dugo igrao? Ali neki sporedni kvestovi su toliko smijesni i nelogicni, i uopce se ne uklapaju u igru!?

Grad izgradjen oko neeksplodirane atomske bombe? Fanatici koji obozavaju a. bombu? Mister Burke trazi od mene da aktiviram a. bombu. Ja to prenesem serifu. Serif nalazi Burka, vadi oruzje i kaze mu da ga mora privesti. Zatim okrece ledja tipu koji hoce a. bombom sravniti grad, i ovaj ga upuca!?

Genijalno!?

Poslednja izmena:
kako nije genijalno, svi dobijaju erekciju od bethesde a nemaju pojma ni zasto... najelementarnijom logikom shvatish da su im kvestovi najjadniji od svih naslova koji teze rpg zanru

Ja znam zashto ali posto im je svaka sledeca igra uproshcena verzija prethodne cini mi se da ce Elder Scrolls V biti tezak crap. A tek Fallout 4. Buhuhu~

ja znam samo da je ova igra bar 50% crni humor i malo malo pa se nasmejem :) kao recimo misije za onaj vodic kroz wasteland i jahanje mireluka...

ja znam samo da je ova igra bar 50% crni humor i malo malo pa se nasmejem :) kao recimo misije za onaj vodic kroz wasteland i jahanje mireluka...

ono je tebi humor?

crni humor su monti pajtonovci

al dobro, bar neko da uziva :)

pa ono je samo primer nekog humora. Crni humor su uglavnom dijalozi lika koga vodis, tj njegovi odgovori na situacije...
A pajtonovce sam odgledao vec xyz puta i osim par sketcheva svi su mi odavno dosadili pa je svaka "svezina" dobrodosla :wave:

sha znam, mene taj humor bethesdin nije ni jednom nasmejao, valjda jer sam igrao fo1 i 2 toliko ;)

smešno je kad te neki klinac nazove mungosom :d
iiiiiiiii to bi bilo to, pokušavam da se setim još nečega...

A da, Horny like Kansas in August pesma na GNC radiju :)

Nego, imam samo combat armor, kako da se dokopam nekog power armora?
Gde se "trenira" za to?

Gde se "trenira" za to?

Imaš trening za power armor u Citadeli tj. bazi BOS-a. Ako budeš pratio glavni quest ne možeš da promašiš.

Smesno je kad se u Andale-u ispricas sa svim onim ljubaznim ljudima i posle im provalis u garazu a oni te docekaju napolju kad si vec shvatio da su kanibali. :-devil-:

Poslednja izmena:

Gde se "trenira" za to?

Najsmesnije od svega je sto ti power armor uopste ne treba. Nema nista poseban DR,plus ti smanjuje agility :zgran: .Ja sam koristio onaj unique combat armor dobijen od ranger-a do kraja igre - mnogo je bolji od power armora.

Tja,u Fallout-u 1 & 2 kad se dokopas power armor-a osetis dramaticnu razliku u protekciji.

Gde se "trenira" za to?

U "The Citadel" koliko se secam :) a mozda se ne secam dobro :D

Ja vodim Fawkes-a sa mnom i ne treba mi armor :d

Poslednja izmena:
FO3 mi se jako dopao. Keca i dvojku sam presao barem po 3-4 puta (tactics-fuj) i smatram da su uspeli da prenesu atmosferu.

Šta je uopšte glavni zadatak? Da pratim priču o ćaletu?

Kad sam izašao iz v101, krenuo sam u lutanje i rešavam kako mi se čini jedino sporedne zadatke, od glavnog kako mi se čini, došao sam do GNR i poslao me po neki satelit. A 14. sam level :d

Да активираш онај чистач воде. Ја сам добио крај у коме преживим... неко рече да се умире на крају?

Yup, i sad mi nije jasno kako si preziveo? Verovatno si bio zlica (ili nisi bio dzentlmen) :D?

Poslednja izmena:
Ништа само сам убо онај вирус у пречистач :D али био сам ђентлмен, прецизније репутације ми је била "парагон" :p

Poslednja izmena:
Inače sam probe radi s pola gasa desetkovao Fort Independence i našao Plasma Rifle unutra :)
Je l ima to čudo negde još da se pokupi? Našao sam na kompu jednom tekst i o nekom Enclave Armor-u ali ne znam gde je. Sve o čemu je pisalo na tim kompovima (Miss Launcher, neki minigun koji ne mogu da opravim sa klasičnim minigun-om itd) sam našao samo taj armor nisam.
I kad smo kod armor-a, našao sam i neki power medical eksperimentalni, u onom gradu u kome živi samo Deathclaw ekipa, kako bre da naučim da nosim power armor sem toga da pravim glavni zadatak? :)

Nikako...moras da ides na glavni quest.
A Plasma Rifle ima na tone kad krenes da se krljas sa Enclavom...Inace oruzje nije nista narocito, najbolja energy puca koju sam nasao je puska A-3nesto koju ti poklanja "odbegli android" u Rivet City-ju (a jos je i na 100% ispravnosti).U kombinaciji sa Tesla Power Armor-om najbolji rezultat:)

Ma de nije, Mr Gusty puca s tim, jače je od laser rifle.
A onaj Gatling Laser, to sam video kod jednog Outcast-a ali nisam uspeo da ga nađem u tom krljanju pa da probam kako je s tim.

Jace od laser rifle jeste, ali nije nista narocito...nadji ovo i uzivaj:)

It is very effective and many times a head shot especially on weaker enemies will result in a one shot kill. With both the better criticals perk and the A3-21's Plasma Rifle on 100% repair the player can kill a Deathclaw with a single head-shot. Turning this usually tough opponent into a pile of goo before it even sees you is immensely satisfying.

Plus Tesla Armor, koji daje +na energy weapons, i malo budzenja istog skill-a...

Gatling laser je OK, mad ni to mi se nije nesto svidelo...dobar je u rukama saborca:D koga sreces u main questu, btw...

Poslednja izmena:
Combat Shotgun je bolji od svih Laser oruzja zajedno, sto je sramota. Cak je i onaj hand made rocket launcher koji izbacuje cigare i piksle :D bolji od energy weapons. Balans do jaja.

Poslednja izmena:
Dzaba vam svo to oruzje, oslobodite Fawkes-a iz Vaulta 87 i lepo ga zamolite da podje sa vama i bicete gospodari zemlje :d

Vrh Dno