Šta je novo?

Amiga eksterni flopi

A sta mislite, mozda je coveku trebala i stampana ploca, a ne samo sema? ;)

Ne nisam planirao nikog da smaram niti da mi neko donira flopi..da ako nadjem kupicu,ali od svoje ideje ne odustajem,izrade home made flopija za Amigu.Veliki sam postovalac Amige smatram da je ovo jedan od nacina da uopste taj "brend" opstane da mi sami kao pojedinci unapredjujemo kako softver tako i sam hardver i zao mi je sto je ovde iz ciste dosade krenulo prepucavanje.....

Ne nisam planirao nikog da smaram niti da mi neko donira flopi..da ako nadjem kupicu,ali od svoje ideje ne odustajem,izrade home made flopija za Amigu.Veliki sam postovalac Amige smatram da je ovo jedan od nacina da uopste taj "brend" opstane da mi sami kao pojedinci unapredjujemo kako softver tako i sam hardver i zao mi je sto je ovde iz ciste dosade krenulo prepucavanje.....

Potreba coveka za flopijem je normalna i nikom ne sme biti uskracena!

Zasto se zaustaviti na flopiju? Ja sam pravio i 8-bit A/D konvertor sa Ferantijevim ZN427E kolom prikacenim na paralelni port. Jedino sto je to kolo kostalo 50 DEM tada...

inace ima na amibay jedan flopi za 8 funti, shto je svega 8.34 eura! (neverovatno kolko je funta pala)
ne znam samo za postarinu, carinu i ostalo..

Nazad
Vrh Dno